combofix virüsmü?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
8 HİZMET YILI
bana göre virüs ben musallat virüsü silcektim bunu önerdiler indirdim. cmd falan açıldı mavi renkl dedi volsnap.sys virus infected dedi. bende korkudan kapattım

Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Combo fix virus deil ama eğerki fake siteden indirmediysen

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
combofix rat temizleyici musallat virsüe karşı bir tepkime vermiş olabilir.

The story about good
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Demekki virüs yemişsin . Linkte vereceğim programlar ile tam tarama yap . Malwarebytes ve Karpersky'ı kendim kullanıyorum öneririm .

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

* xάήάx *
Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
https //hizlidestekml.wixsite. com/ hizlidestek

bilgisayar ve teknoloji çözümleri danışmanlığı %100 ücretsiz 7/24 uzman kişilerden yardım alın. sitemizi ziyaret etmeyi unutmayınız.

Seni çok seri raporluyorum ve kısa zaman içerisinde bu yorumlarını da çoğu konuda düzeltmez isen bilemeyeceğim..
Post automatically merged:

ComboFix bir virüs programı değildir tabi indirdiğin yerlerinde önemi var. Bizzat çoğu yerde uyarılar mevcuttur tamamlanmadan kapamayınız diye. Yine de @DemonSamurai kardeşim sana çok güzel bir yöntem sunmuş bende tavsiye ederim.

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Seni çok seri raporluyorum ve kısa zaman içerisinde bu yorumlarını da çoğu konuda düzeltmez isen bilemeyeceğim..
Post automatically merged:

ComboFix bir virüs programı değildir tabi indirdiğin yerlerinde önemi var. Bizzat çoğu yerde uyarılar mevcuttur tamamlanmadan kapamayınız diye. Yine de @DemonSamurai kardeşim sana çok güzel bir yöntem sunmuş bende tavsiye ederim.
bende raporladım

Uzman Üye
7 HİZMET YILI
Asla virüs değildir virüs olsa kendi sitesi google tarafından zararlı yazılım bulundurduğu için onaylanıp gösterilmezdi. Gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz kullanım talimlatlarından birisi tarama yapmadan önce kendi antivirüsünüzü devre dışı bırakmanız tarama 50 ye kadar yapıyor 50 den sonra zararlı yazılım görüp sildiği varsa en sonunda metin belgesi logunu açarak sana gösteriyor neyi sildiğini . Combofix babamın markası değil ama gerçekten başarılı bir yazılım övüp önerebildiğim tek programlardan birisidir.

RAS
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Virüs değil tabi ki güçlü bir virüs programı fakat çok çok önemli durum olmadığı sürece kullanmak mantıklı değil.

Üye
7 HİZMET YILI
warez de olacaktı daha önce kullanmıştım istersen bi bak .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...