Connected2 anlık hilesi nasıl yapılır?

Uzman Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar, buralarda bununla ilgilenen var mı? Daha öncesinde konular açılmış fakat kimse geri dönüş yapmamış. Bir sürü video var YouTube'da. Çoğu ücretli, çoğu çalışmıyor. Eğer ki bu forumdan anlık hilesi kullanan var ise bir yorumlarda aydınlatabilir mi?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Süper Üye
Ödüller
10
Sosyal
8 HİZMET YILI
Şu an kullanabileceğin güvenilir bi metod yok. Para ile satıyorum diyenlere inanmamanı öneririm. Geçen sene arkadaşım bir açık ile yapıp satıyordu, şu an hiçbiri çalışmıyor diyor. Sistemlerini güzel güncellemişler.

Uzman Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Apk modlayan biriyim ve uzun zaman önce denemelerim sonuç verdi android 8-12 arası çalışan bağlantı hatası olmayan ve galeriden giden fotoğrafı anlık olarak gösterecek şekilde modladım kaynak kodlarını gösterebilirim teyit amaçlı alıcıysan özele gelebilirsin.
Post automatically merged:

ancak bu zor birşey değil apk modlama hakkında az buz birşey bilen birisi mantığı ile aynı şekilde modlayıp kullanabilir.

Üye
2 HİZMET YILI
İlgilenen bir sürü insan var ve olmayan bir sürü insan var. Bu açıklamak zor.

Uzman Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Apk modlayan biriyim ve uzun zaman önce denemelerim sonuç verdi android 8-12 arası çalışan bağlantı hatası olmayan ve galeriden giden fotoğrafı anlık olarak gösterecek şekilde modladım kaynak kodlarını gösterebilirim teyit amaçlı alıcıysan özele gelebilirsin.

ancak bu zor birşey değil apk modlama hakkında az buz birşey bilen birisi mantığı ile aynı şekilde modlayıp kullanabilir.
satıyor musun?

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Bilinen tek taktik, emülatör aracılığıyla yapılıyor; fakat bu yöntemin de kusurları mevcut ve karşıdaki kişi zeki ise hemen anlayabiliyor.

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
eğer sen o konuya hakimsen beni bilgilendirebilir misin peki rica etsem?
Nasıl yapılacağını bilmiyorsan özelden ulaş, sana ihtiyacın olan videoyu göndereyim.

eğer sen o konuya hakimsen beni bilgilendirebilir misin peki rica etsem?

ve şu an öğrendiğim kadarıyla c2den anlık atarken androidden gameguardian kullanıyorlar.
C2 işlerini uzun süre önce bıraktım. GameGuardian taktiğini gördüm fakat nasıl yapıldığını bilmiyorum. Zamanında konuştuğum bir arkadaşım işe yaramadığını ve dolandırıldığını söylemişti. Belki de o yapamamıştır, bilmiyorum.

Uzman Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Nasıl yapılacağını bilmiyorsan özelden ulaş, sana ihtiyacın olan videoyu göndereyim.

C2 işlerini uzun süre önce bıraktım. GameGuardian taktiğini gördüm fakat nasıl yapıldığını bilmiyorum. Zamanında konuştuğum bir arkadaşım işe yaramadığını ve dolandırıldığını söylemişti. Belki de o yapamamıştır, bilmiyorum.
özelden mesaj atamadım sana rica etsem sen yollayabilir misin videoyu

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
ben kullandım youtube dan izle knk videolarını

Uzman Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Evet satmasam boşuna yazmam ancak boş yere para ödemek yerine hem apk modlamayı öğrenin hem paranız cebinizde kalsın sınırsız alevli mesaj ve anlık var şuan apk da işine yarayan yazabilir özelden.
mesaj atmistim bakmadin

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Ben youtube'dan bi anlık hilesi kullanmıştım çalışıyordu her gönderim anlık oluyordu pek bi olayı yok daha c2 kendini güncelleyince de hilee patlıyordu bulabilirsem atayım sana da.

Üye
2 HİZMET YILI
Evet satmasam boşuna yazmam ancak boş yere para ödemek yerine hem apk modlamayı öğrenin hem paranız cebinizde kalsın sınırsız alevli mesaj ve anlık var şuan apk da işine yarayan yazabilir özelden.
Bana APK modlama hakkında biraz bilfi verir misin . Bu yanıtı vermeden önce biraz araştırdım ama düzgün kaynak bulamadım. Hangi programı kullanıcwm modlarken. Bilgisayardan yapmak istiyorum biraz yardımcı olur musun rica etsem

bluestacks ve manycam ya da splitcam muhabbeti mi
İki programda bende yüklü rica etsem nasıl yapacağım konusunda kısa bı bilgi verir misin