satıyor musun?Apk modlayan biriyim ve uzun zaman önce denemelerim sonuç verdi android 8-12 arası çalışan bağlantı hatası olmayan ve galeriden giden fotoğrafı anlık olarak gösterecek şekilde modladım kaynak kodlarını gösterebilirim teyit amaçlı alıcıysan özele gelebilirsin.
Post automatically merged:
ancak bu zor birşey değil apk modlama hakkında az buz birşey bilen birisi mantığı ile aynı şekilde modlayıp kullanabilir.
bluestacks ve manycam ya da splitcam muhabbeti miBilinen tek taktik, emülatör aracılığıyla yapılıyor; fakat bu yöntemin de kusurları mevcut ve karşıdaki kişi zeki ise hemen anlayabiliyor.
Evet.bluestacks ve manycam ya da splitcam muhabbeti mi
eğer sen o konuya hakimsen beni bilgilendirebilir misin peki rica etsem?
Nasıl yapılacağını bilmiyorsan özelden ulaş, sana ihtiyacın olan videoyu göndereyim.eğer sen o konuya hakimsen beni bilgilendirebilir misin peki rica etsem?
C2 işlerini uzun süre önce bıraktım. GameGuardian taktiğini gördüm fakat nasıl yapıldığını bilmiyorum. Zamanında konuştuğum bir arkadaşım işe yaramadığını ve dolandırıldığını söylemişti. Belki de o yapamamıştır, bilmiyorum.eğer sen o konuya hakimsen beni bilgilendirebilir misin peki rica etsem?
ve şu an öğrendiğim kadarıyla c2den anlık atarken androidden gameguardian kullanıyorlar.
özelden mesaj atamadım sana rica etsem sen yollayabilir misin videoyuNasıl yapılacağını bilmiyorsan özelden ulaş, sana ihtiyacın olan videoyu göndereyim.
C2 işlerini uzun süre önce bıraktım. GameGuardian taktiğini gördüm fakat nasıl yapıldığını bilmiyorum. Zamanında konuştuğum bir arkadaşım işe yaramadığını ve dolandırıldığını söylemişti. Belki de o yapamamıştır, bilmiyorum.
Gönderdim, umarım işine yarar.özelden mesaj atamadım sana rica etsem sen yollayabilir misin videoyu
Evet satmasam boşuna yazmam ancak boş yere para ödemek yerine hem apk modlamayı öğrenin hem paranız cebinizde kalsın sınırsız alevli mesaj ve anlık var şuan apk da işine yarayan yazabilir özelden.satıyor musun?
mesaj atmistim bakmadinEvet satmasam boşuna yazmam ancak boş yere para ödemek yerine hem apk modlamayı öğrenin hem paranız cebinizde kalsın sınırsız alevli mesaj ve anlık var şuan apk da işine yarayan yazabilir özelden.
Bana APK modlama hakkında biraz bilfi verir misin . Bu yanıtı vermeden önce biraz araştırdım ama düzgün kaynak bulamadım. Hangi programı kullanıcwm modlarken. Bilgisayardan yapmak istiyorum biraz yardımcı olur musun rica etsemEvet satmasam boşuna yazmam ancak boş yere para ödemek yerine hem apk modlamayı öğrenin hem paranız cebinizde kalsın sınırsız alevli mesaj ve anlık var şuan apk da işine yarayan yazabilir özelden.
İki programda bende yüklü rica etsem nasıl yapacağım konusunda kısa bı bilgi verir misinbluestacks ve manycam ya da splitcam muhabbeti mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?