- Konuyu başlatan
-
CS:GO da IsSpotted diye birdeğişken zaten var ve kendi priv sürümümde radar yaparken kullanıyorum. Ama wallda kişinin kendisine kalmış ben öyle bir özellik eklemedim, eklemeyi de düşünmüyorum. Injectorümde junkcode zaten var ve hilemde de var. Her hileye yeni çıakrdığım sürümde junkcode değiştiriyorum. USB Bellek Yeni VAC sistemine işlemiyor dostum. Artık adamlar biliyor ve VAC da en üst yetkide çalışıyor. Assembly ile hileni onun üstüne çıkarman gerekir ki bende de o kadar yazılım bilgisi şu anlık yok. Bu hile benim public hilem. Benim kendi priv hilemin 2. senesi hala vac yemeden devam. Hocam yani public daha zor aslını istersen. Sırf AimBotCalc func detect olamsın ve sürekli matematik hesabı yapmam da zor olacağından ve vaktim olmadığından aimbot eklemiyorum. Her ihtimali hesaba katıyorum.Güzel iş , bende CS:GO'da kendi yazılımımı geliştiriyorum fakat bu VAC göründüğü gibi değil zaten şuanda yenilendi ve VACNET oldu .Esp özelliklerine duvar kontrol eklemeni öneriyorum çünkü kullanan her türlü duvarlara bakıyor bu da ban oranını arttırır . Ayrıca injectorune Junk Code eklemeyi unutma ve şöyle bir tavsiyede bulunayım ;
hileyi bir usb belleğin içine at ve oyuna girdikten sonra hileyi açıp usb belleği çıkar bu ban yeme oranını minimuma düşürür .
Overwatch senin hatan demektir. Karara itiraz şansın olabilir ama kalkacağını zannetmiyorum...owerwatch ban yedim vac yediniz diyo bişey yapamazmıyım abi
geçmiş olsun ban kalkmazowerwatch ban yedim vac yediniz diyo bişey yapamazmıyım abi
Dostum az önce rekabetçiden çıktım .d Arkadaşlarla 5 pre benim hile ile girdik. OW Olayı şaşırttı 2 vaclı hesabım var kullanıyorum hileyi hala vacnet tespit etmedi... Daha önceden girdiğin bir maç var ise başka bir hileyle veya bazen cidden salaklık yapıp hile olmasan bile vac attırabiliyorlar. Eğer cidden belli etmediysen bildiğim kadarı ile itiraz edebiliyorsun. Bir dene istiyosan ve hala hilede sıkıntı yok gibi duruyor ama araştıracağım, başlıyorum şimdi. Söz!kanka ilk defa açtım senin hileyi ow düştüm direk ve şuan hesap vac yedi ama sıkıntı yok ölüm maçı girmişştim maçtan hemen sonra şüpheli hareket diye kitledi hesabı ertesi günde vac yedim ama hileyi geliştirirsen gerçekten çok verimli birşey olabilir
Dostum az önce rekabetçiden çıktım .d Arkadaşlarla 5 pre benim hile ile girdik. OW Olayı şaşırttı 2 vaclı hesabım var kullanıyorum hileyi hala vacnet tespit etmedi... Daha önceden girdiğin bir maç var ise başka bir hileyle veya bazen cidden salaklık yapıp hile olmasan bile vac attırabiliyorlar. Eğer cidden belli etmediysen bildiğim kadarı ile itiraz edebiliyorsun. Bir dene istiyosan ve hala hilede sıkıntı yok gibi duruyor ama araştıracağım, başlıyorum şimdi. Söz!
son kısımda dediğin şey çok zekiceGüzel iş , bende CS:GO'da kendi yazılımımı geliştiriyorum fakat bu VAC göründüğü gibi değil zaten şuanda yenilendi ve VACNET oldu .Esp özelliklerine duvar kontrol eklemeni öneriyorum çünkü kullanan her türlü duvarlara bakıyor bu da ban oranını arttırır . Ayrıca injectorune Junk Code eklemeyi unutma ve şöyle bir tavsiyede bulunayım ;
hileyi bir usb belleğin içine at ve oyuna girdikten sonra hileyi açıp usb belleği çıkar bu ban yeme oranını minimuma düşürür .
Şu ana kadar bi sıkıntı yok. Aynı kodlar sadece artık menü varSon güncellemeden sonra sıkıntı olur mu ?
Belki onu da ekleriz (sadece trigger) ekstradan tuşla açılıp kapanırReis 1.2 den beri kullanıyorum eline sağlık tek sey var trigger açma kısayolu (f2'di galiba) çok işe yarıyordu. Oyun içi açıp kapatıyorduk şimdi alt tab atmak zorunda olmak sıkıntı oluyor biraz haberin olsun bunun harici son güncelleme kusursuz olmuş
Yeni VAC Sistemi kernelmode çalışıyor diye biliyorum. Linux hilesi AimTux da o şekilde tespit edildi zaten. Hileni o seviyeye çıkartırsan vacın tespiti zaten çok çok zorlaşır. Ama o sefer de artık VacNET'den vuruyorlar.VAC en üst yetkide çalışıyor demişsin de tam olarak nasıl yani Vac artık kernelmode mu? Kernelmode ise external nasıl çalıştırıyorsun? Onun haricinde cs de daha önce hiç hile yapmadım, vac nasıl oluyor da externaldan yaptığın bellek erişimini tespit edemiyor? Videoyu tam izlemedim ama sanırım enjekte olayları var hile enjekte ettiğin dll'den çalışıyor fakat yönetimi mi external programla yapıyorsun? Cevap verirsen sevinirim.
Diğerlerine de cevap versenYeni VAC Sistemi kernelmode çalışıyor diye biliyorum. Linux hilesi AimTux da o şekilde tespit edildi zaten. Hileni o seviyeye çıkartırsan vacın tespiti zaten çok çok zorlaşır. Ama o sefer de artık VacNET'den vuruyorlar.
Dostum hilenin türü external yani dll sadece uzaktan pointer offset kontrol ediyor. External dediğimiz şekil bildiğimiz pointer kontroli internal var o da direk source engine koyuyorsun hileye oyun motorunu kontrol ediyor. O biraz tehlikeli ve sourceengine 2 geldiğinde o tarz hilelerin hepsi devre dışı kalıcak. External tekrar söylüyorum bildiğimiz pointer kontrolü. Hilenin dll olmasının amacı processle beraber çalışıp hem kendi adını randomla hem de processin altona saklanarak gizlemesi. Dll Injection O Yüzden.Diğerlerine de cevap versen
Hocam ben de o kadar alıştım ki artık... Neyse daha da kullanabilmeniz için public injector yazıcam stresi de sıkıntı değil alışıyosunHile kullanıyorsanız eninde sonunda ban yersiniz ben bizim hile ile 4 ay oynadım vac yemedim vac wave de yedimçaktırmazsanız sorun yok ancak artık hile kullanmıyorum stresi kanser eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?