Çalışmıyor CoreCheat CS:GO Reborn

Hangi Sürüm Geri Gelsin?

• [0.5b]

Oy: 8 7.7%
  • [0.3b]

Oy: 2 1.9%
  • [1.5]

Oy: 55 52.9%
  • [Bu Sürüm Ama TriggerBot ve Tuş Kaldırılıcak]

Oy: 39 37.5%

• Kullanılan toplam oy
    104
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
CoreCheat CSGO
Griffin Premium
Ödüller
14
Sosyal
10 HİZMET YILI
Güzel iş , bende CS:GO'da kendi yazılımımı geliştiriyorum fakat bu VAC göründüğü gibi değil zaten şuanda yenilendi ve VACNET oldu .Esp özelliklerine duvar kontrol eklemeni öneriyorum çünkü kullanan her türlü duvarlara bakıyor bu da ban oranını arttırır . Ayrıca injectorune Junk Code eklemeyi unutma ve şöyle bir tavsiyede bulunayım ;
hileyi bir usb belleğin içine at ve oyuna girdikten sonra hileyi açıp usb belleği çıkar bu ban yeme oranını minimuma düşürür .
CS:GO da IsSpotted diye birdeğişken zaten var ve kendi priv sürümümde radar yaparken kullanıyorum. Ama wallda kişinin kendisine kalmış ben öyle bir özellik eklemedim, eklemeyi de düşünmüyorum. Injectorümde junkcode zaten var ve hilemde de var. Her hileye yeni çıakrdığım sürümde junkcode değiştiriyorum. USB Bellek Yeni VAC sistemine işlemiyor dostum. Artık adamlar biliyor ve VAC da en üst yetkide çalışıyor. Assembly ile hileni onun üstüne çıkarman gerekir ki bende de o kadar yazılım bilgisi şu anlık yok. Bu hile benim public hilem. Benim kendi priv hilemin 2. senesi hala vac yemeden devam. Hocam yani public daha zor aslını istersen. Sırf AimBotCalc func detect olamsın ve sürekli matematik hesabı yapmam da zor olacağından ve vaktim olmadığından aimbot eklemiyorum. Her ihtimali hesaba katıyorum.

Üye
8 HİZMET YILI
owerwatch ban yedim vac yediniz diyo bişey yapamazmıyım abi

Uzman Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
kanka ilk defa açtım senin hileyi ow düştüm direk ve şuan hesap vac yedi ama sıkıntı yok ölüm maçı girmişştim maçtan hemen sonra şüpheli hareket diye kitledi hesabı ertesi günde vac yedim ama hileyi geliştirirsen gerçekten çok verimli birşey olabilir :)

CoreCheat CSGO
Griffin Premium
Ödüller
14
Sosyal
10 HİZMET YILI
kanka ilk defa açtım senin hileyi ow düştüm direk ve şuan hesap vac yedi ama sıkıntı yok ölüm maçı girmişştim maçtan hemen sonra şüpheli hareket diye kitledi hesabı ertesi günde vac yedim ama hileyi geliştirirsen gerçekten çok verimli birşey olabilir :)
Dostum az önce rekabetçiden çıktım .d Arkadaşlarla 5 pre benim hile ile girdik. OW Olayı şaşırttı 2 vaclı hesabım var kullanıyorum hileyi hala vacnet tespit etmedi... Daha önceden girdiğin bir maç var ise başka bir hileyle veya bazen cidden salaklık yapıp hile olmasan bile vac attırabiliyorlar. Eğer cidden belli etmediysen bildiğim kadarı ile itiraz edebiliyorsun. Bir dene istiyosan ve hala hilede sıkıntı yok gibi duruyor ama araştıracağım, başlıyorum şimdi. Söz!

Uzman Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Dostum az önce rekabetçiden çıktım .d Arkadaşlarla 5 pre benim hile ile girdik. OW Olayı şaşırttı 2 vaclı hesabım var kullanıyorum hileyi hala vacnet tespit etmedi... Daha önceden girdiğin bir maç var ise başka bir hileyle veya bazen cidden salaklık yapıp hile olmasan bile vac attırabiliyorlar. Eğer cidden belli etmediysen bildiğim kadarı ile itiraz edebiliyorsun. Bir dene istiyosan ve hala hilede sıkıntı yok gibi duruyor ama araştıracağım, başlıyorum şimdi. Söz!

Başka bir hile kullanmadım yada ben hatırlamıyorum zaten pek girmiyorum oyuna bu vacnet geldiğinden beri sadece senin hilenle girdim ama sıkıntının senin hilende olduğunu düşünmüyorum çünkü zaten vac yemeyi göze almıştım herşeyden sıkılmıştım ve belli ettiğimi düşünüyorum hatta aşırı derecede belli ettiğimi düşünüyorum :) resmen gelin bana vac atın dedim :D hilen gayet başarılı tebrik ederim ama ben ginede söyliyeyim dedim sana ne olur ne olmaz ^_^

Üye
9 HİZMET YILI
Güzel iş , bende CS:GO'da kendi yazılımımı geliştiriyorum fakat bu VAC göründüğü gibi değil zaten şuanda yenilendi ve VACNET oldu .Esp özelliklerine duvar kontrol eklemeni öneriyorum çünkü kullanan her türlü duvarlara bakıyor bu da ban oranını arttırır . Ayrıca injectorune Junk Code eklemeyi unutma ve şöyle bir tavsiyede bulunayım ;
hileyi bir usb belleğin içine at ve oyuna girdikten sonra hileyi açıp usb belleği çıkar bu ban yeme oranını minimuma düşürür .
son kısımda dediğin şey çok zekice :D hiç düşünmemiştim. taktik güzel ama benim kadar üşengeçseniz flasha hile bile atamam. vac yiceksem razıyım ugraşacak değilim :D , ve eğer güzel yazarsan belki seninde programını burda görmeyi isterim.

🌟🌟🌟🌟🌟
Donator
Ödüller
11
Sosyal
8 HİZMET YILI
hile tekrardanmı güncellendi

Üye
8 HİZMET YILI
Reis 1.2 den beri kullanıyorum eline sağlık tek sey var trigger açma kısayolu (f2'di galiba) çok işe yarıyordu. Oyun içi açıp kapatıyorduk şimdi alt tab atmak zorunda olmak sıkıntı oluyor biraz haberin olsun bunun harici son güncelleme kusursuz olmuş :)

CoreCheat CSGO
Griffin Premium
Ödüller
14
Sosyal
10 HİZMET YILI
Reis 1.2 den beri kullanıyorum eline sağlık tek sey var trigger açma kısayolu (f2'di galiba) çok işe yarıyordu. Oyun içi açıp kapatıyorduk şimdi alt tab atmak zorunda olmak sıkıntı oluyor biraz haberin olsun bunun harici son güncelleme kusursuz olmuş :)
Belki onu da ekleriz (sadece trigger) ekstradan tuşla açılıp kapanır :)

CoreCheat CSGO
Griffin Premium
Ödüller
14
Sosyal
10 HİZMET YILI
Duyuru: Hile 15.06.2018 CZ-75 Yamasında Fix Yemedi Arkadaşlar. Hala Güvenle Kullanabilirsiniz...

Griffin Premium
10 HİZMET YILI
VAC en üst yetkide çalışıyor demişsin de tam olarak nasıl yani Vac artık kernelmode mu? Kernelmode ise external nasıl çalıştırıyorsun? Onun haricinde cs de daha önce hiç hile yapmadım, vac nasıl oluyor da externaldan yaptığın bellek erişimini tespit edemiyor? Videoyu tam izlemedim ama sanırım enjekte olayları var hile enjekte ettiğin dll'den çalışıyor fakat yönetimi mi external programla yapıyorsun? Cevap verirsen sevinirim.

CoreCheat CSGO
Griffin Premium
Ödüller
14
Sosyal
10 HİZMET YILI
VAC en üst yetkide çalışıyor demişsin de tam olarak nasıl yani Vac artık kernelmode mu? Kernelmode ise external nasıl çalıştırıyorsun? Onun haricinde cs de daha önce hiç hile yapmadım, vac nasıl oluyor da externaldan yaptığın bellek erişimini tespit edemiyor? Videoyu tam izlemedim ama sanırım enjekte olayları var hile enjekte ettiğin dll'den çalışıyor fakat yönetimi mi external programla yapıyorsun? Cevap verirsen sevinirim.
Yeni VAC Sistemi kernelmode çalışıyor diye biliyorum. Linux hilesi AimTux da o şekilde tespit edildi zaten. Hileni o seviyeye çıkartırsan vacın tespiti zaten çok çok zorlaşır. Ama o sefer de artık VacNET'den vuruyorlar.

Griffin Premium
10 HİZMET YILI
Yeni VAC Sistemi kernelmode çalışıyor diye biliyorum. Linux hilesi AimTux da o şekilde tespit edildi zaten. Hileni o seviyeye çıkartırsan vacın tespiti zaten çok çok zorlaşır. Ama o sefer de artık VacNET'den vuruyorlar.
Diğerlerine de cevap versen

CoreCheat CSGO
Griffin Premium
Ödüller
14
Sosyal
10 HİZMET YILI
Diğerlerine de cevap versen
Dostum hilenin türü external yani dll sadece uzaktan pointer offset kontrol ediyor. External dediğimiz şekil bildiğimiz pointer kontroli internal var o da direk source engine koyuyorsun hileye oyun motorunu kontrol ediyor. O biraz tehlikeli ve sourceengine 2 geldiğinde o tarz hilelerin hepsi devre dışı kalıcak. External tekrar söylüyorum bildiğimiz pointer kontrolü. Hilenin dll olmasının amacı processle beraber çalışıp hem kendi adını randomla hem de processin altona saklanarak gizlemesi. Dll Injection O Yüzden.

The story about good
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Hile kullanıyorsanız eninde sonunda ban yersiniz ben bizim hile ile 4 ay oynadım vac yemedim vac wave de yedim :) çaktırmazsanız sorun yok ancak artık hile kullanmıyorum stresi kanser eder

CoreCheat CSGO
Griffin Premium
Ödüller
14
Sosyal
10 HİZMET YILI
Hile kullanıyorsanız eninde sonunda ban yersiniz ben bizim hile ile 4 ay oynadım vac yemedim vac wave de yedim :) çaktırmazsanız sorun yok ancak artık hile kullanmıyorum stresi kanser eder
Hocam ben de o kadar alıştım ki artık... Neyse daha da kullanabilmeniz için public injector yazıcam stresi de sıkıntı değil alışıyosun :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...