- Konuyu başlatan
CoreCheat CSGO
Griffin Premium
- Ödüller
- 14
- Sosyal
10 HİZMET YILI
CS:GO da IsSpotted diye birdeğişken zaten var ve kendi priv sürümümde radar yaparken kullanıyorum. Ama wallda kişinin kendisine kalmış ben öyle bir özellik eklemedim, eklemeyi de düşünmüyorum. Injectorümde junkcode zaten var ve hilemde de var. Her hileye yeni çıakrdığım sürümde junkcode değiştiriyorum. USB Bellek Yeni VAC sistemine işlemiyor dostum. Artık adamlar biliyor ve VAC da en üst yetkide çalışıyor. Assembly ile hileni onun üstüne çıkarman gerekir ki bende de o kadar yazılım bilgisi şu anlık yok. Bu hile benim public hilem. Benim kendi priv hilemin 2. senesi hala vac yemeden devam. Hocam yani public daha zor aslını istersen. Sırf AimBotCalc func detect olamsın ve sürekli matematik hesabı yapmam da zor olacağından ve vaktim olmadığından aimbot eklemiyorum. Her ihtimali hesaba katıyorum.Güzel iş , bende CS:GO'da kendi yazılımımı geliştiriyorum fakat bu VAC göründüğü gibi değil zaten şuanda yenilendi ve VACNET oldu .Esp özelliklerine duvar kontrol eklemeni öneriyorum çünkü kullanan her türlü duvarlara bakıyor bu da ban oranını arttırır . Ayrıca injectorune Junk Code eklemeyi unutma ve şöyle bir tavsiyede bulunayım ;
hileyi bir usb belleğin içine at ve oyuna girdikten sonra hileyi açıp usb belleği çıkar bu ban yeme oranını minimuma düşürür .