Seçkin Üye
Sağlam Konularım Var Uçmuş Oyn İşte Daha Ne@ByMnyak Naptın çocuğa .d
Sağlam Konularım Var Uçmuş Oyn İşte Daha Ne@ByMnyak Naptın çocuğa .d
Ben böyle seviyorumda ben geçenlerde pubg aldım en düşük ekran ve pencereli küçültüyom yine kasıyo ne önerirsinBilgisayarının arka planını siyah yap ve masaüstündeki herşeyi 1 klasör içine at bilgisayar daha hızlı açıp daha hızlı kapanır.
Pubg Fps Arttırma Konularımda Var Ve Tüm Oyunlar Fix Diye Bi Konu Var Onada Göz At +30 fps garanti alırsınBen böyle seviyorumda ben geçenlerde pubg aldım en düşük ekran ve pencereli küçültüyom yine kasıyo ne önerirsin
cs 2 maç yenince hepsini yapıcam bekleme süresi gelcekde .d
Youtubeden Bak Hilelerin Özelliklerini Veya @cylops varsa videosu atsın sanagördüm onada bakcam şey bi önceki yazdığıma baksana .d
Triggerin o şeyini 10 a ayarla ve ne noscope açık kalsın. Tertemiz Çalışır...Biri söylesin spray ne işe yarıyor kaç yapam öneri trigger botu nasıl çalıştırım adamı nasıl vururum oto + bunny hop nedir önerirmisiniz?
Sistem Hileyi Tespit Ettiği An @cylops olmaz ise ben yazarım ben olmaz isem yetkililer yazar sıkıntı çekmezssin bu hile harici ve çalışıyor adlı konular hariç hiç bişe kullanmaharika iş yapmışsın eski sürümdeyken yeni sürüme yönlendirmesi felan bu emek için teşekkür ediyorum
şu an kullandığımız sürüm vac hileyi tespit ederse hileyi anında uzaktan devre dışı bırakabilir misiniz? hileyi kullanırken sadece wh açık bırakıyorum çok dikkatli kullanıyorum tek endişelendiren sistemin hileyi fark etmesi
BunnyHop, Böyle videolarda görüyosun ya zıplaya zıplaya gidiyolar o. Boşluğa basılı tutuğunda otomatik olarak zıplar. Normalde cs de bunu rekabetçide vs yapamazsın...BİRİ CEVAP VEREBİLİR Mİ? 4. SORUŞUM SPRAY 10'DA YA ONU KAÇ YAPAM ÖNERİNİZ BİRDE NE İŞE YARAR BUNNY HOP NEDİR? BİLMİYOM ÖNERİRMİSİNİZ AÇIYIM MI?
Bana bu bilgi geldiği an uzaktan kapatıyorum...harika iş yapmışsın eski sürümdeyken yeni sürüme yönlendirmesi felan bu emek için teşekkür ediyorum
şu an kullandığımız sürüm vac hileyi tespit ederse hileyi anında uzaktan devre dışı bırakabilir misiniz? hileyi kullanırken sadece wh açık bırakıyorum çok dikkatli kullanıyorum tek endişelendiren sistemin hileyi fark etmesi
Gardaş 1.5 geri gelecek değil mi yanlıs anlamadıysamTriggerin o şeyini 10 a ayarla ve ne noscope açık kalsın. Tertemiz Çalışır...
Oylamada Öğle Gösteriyo GalibaGardaş 1.5 geri gelecek değil mi yanlıs anlamadıysam
Oyula İlgili Bi Kasma Sorunu Var İse Konularıma Bak Orda Cs:go fps yükseltme v.s var tüm oyunlar fix diye bi konu var onlara bakGardaş 1.5 geri gelecek değil mi yanlıs anlamadıysam
1.5 de kasmıyordu ki gardaş ondan dıyorumHilenin İçindeki Versiyonlar:
V2.0,
V1.5
V0.5
Bu Güne Kadar Çoğunluğun Sevdiği Sürümler. (v2.0 çok güzel ama alışamadınız onu kendim için bırakıyorum .d)
Bununki Kasarsa Ben Bilgisayarımı Şaha Kaldırırım Ben Diyorum Burda @cylops1.5 de kasmıyordu ki gardaş ondan dıyorumYani sistem ozellıklerını yazmıstım bir daha yazayım
Sistem ozellıklerı:
8. nesil intel core i7-8700k
2x16=32GB 2666MHZ DDR4L Ram
1TB SSD+2TB HDD
2x4GB Geforce GTX1080 GDDR5x (256Bit)
Kasması cok garibime gitti ama Coklu CPU kullanımı oldugu ıcın oluyor onu anladım. 1.5 de kasmıyordu hiç o yüzden onun açılmasını beklıyorum bende
Bu oyunun benım pc de kasması imkansız gardaşım. Sadece bu hilenin versiyon 2.0 ı ıle girmeye basladıgımda kasıyor ana menude falan maç esnasında kasmıyor. Birde stabil olmadıgı için versiyon 2.0 , versiyon 1.5i beklıyorum geriOyula İlgili Bi Kasma Sorunu Var İse Konularıma Bak Orda Cs:go fps yükseltme v.s var tüm oyunlar fix diye bi konu var onlara bak