Çalışmıyor CoreCheat CS:GO Reborn

Hangi Sürüm Geri Gelsin?

• [0.5b]

Oy: 8 7.7%
  • [0.3b]

Oy: 2 1.9%
  • [1.5]

Oy: 55 52.9%
  • [Bu Sürüm Ama TriggerBot ve Tuş Kaldırılıcak]

Oy: 39 37.5%

• Kullanılan toplam oy
    104
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Sosyal
7 HİZMET YILI
Bilgisayarının arka planını siyah yap ve masaüstündeki herşeyi 1 klasör içine at bilgisayar daha hızlı açıp daha hızlı kapanır.
Ben böyle seviyorumda ben geçenlerde pubg aldım en düşük ekran ve pencereli küçültüyom yine kasıyo ne önerirsin :D
cs 2 maç yenince hepsini yapıcam bekleme süresi gelcekde .d

Onaylı Üye
Sosyal
7 HİZMET YILI
Biri söylesin spray ne işe yarıyor kaç yapam öneri trigger botu nasıl çalıştırım adamı nasıl vururum oto + bunny hop nedir önerirmisiniz?

Seçkin Üye
9 HİZMET YILI
Ben böyle seviyorumda ben geçenlerde pubg aldım en düşük ekran ve pencereli küçültüyom yine kasıyo ne önerirsin :D
cs 2 maç yenince hepsini yapıcam bekleme süresi gelcekde .d
Pubg Fps Arttırma Konularımda Var Ve Tüm Oyunlar Fix Diye Bi Konu Var Onada Göz At +30 fps garanti alırsın

Onaylı Üye
Sosyal
7 HİZMET YILI
gördüm onada bakcam şey bi önceki yazdığıma baksana .d

Üye
8 HİZMET YILI
harika iş yapmışsın eski sürümdeyken yeni sürüme yönlendirmesi felan bu emek için teşekkür ediyorum
şu an kullandığımız sürüm vac hileyi tespit ederse hileyi anında uzaktan devre dışı bırakabilir misiniz? hileyi kullanırken sadece wh açık bırakıyorum çok dikkatli kullanıyorum tek endişelendiren sistemin hileyi fark etmesi

Onaylı Üye
Sosyal
7 HİZMET YILI
BİRİ CEVAP VEREBİLİR Mİ? 4. SORUŞUM SPRAY 10'DA YA ONU KAÇ YAPAM ÖNERİNİZ BİRDE NE İŞE YARAR BUNNY HOP NEDİR? BİLMİYOM ÖNERİRMİSİNİZ AÇIYIM MI?

CoreCheat CSGO
Griffin Premium
Ödüller
14
Sosyal
10 HİZMET YILI
Biri söylesin spray ne işe yarıyor kaç yapam öneri trigger botu nasıl çalıştırım adamı nasıl vururum oto + bunny hop nedir önerirmisiniz?
Triggerin o şeyini 10 a ayarla ve ne noscope açık kalsın. Tertemiz Çalışır...

Seçkin Üye
9 HİZMET YILI
harika iş yapmışsın eski sürümdeyken yeni sürüme yönlendirmesi felan bu emek için teşekkür ediyorum
şu an kullandığımız sürüm vac hileyi tespit ederse hileyi anında uzaktan devre dışı bırakabilir misiniz? hileyi kullanırken sadece wh açık bırakıyorum çok dikkatli kullanıyorum tek endişelendiren sistemin hileyi fark etmesi
Sistem Hileyi Tespit Ettiği An @cylops olmaz ise ben yazarım ben olmaz isem yetkililer yazar sıkıntı çekmezssin bu hile harici ve çalışıyor adlı konular hariç hiç bişe kullanma

CoreCheat CSGO
Griffin Premium
Ödüller
14
Sosyal
10 HİZMET YILI
BİRİ CEVAP VEREBİLİR Mİ? 4. SORUŞUM SPRAY 10'DA YA ONU KAÇ YAPAM ÖNERİNİZ BİRDE NE İŞE YARAR BUNNY HOP NEDİR? BİLMİYOM ÖNERİRMİSİNİZ AÇIYIM MI?
BunnyHop, Böyle videolarda görüyosun ya zıplaya zıplaya gidiyolar o. Boşluğa basılı tutuğunda otomatik olarak zıplar. Normalde cs de bunu rekabetçide vs yapamazsın...

CoreCheat CSGO
Griffin Premium
Ödüller
14
Sosyal
10 HİZMET YILI
Bana bu bilgi geldiği an uzaktan kapatıyorum...

CoreCheat CSGO
Griffin Premium
Ödüller
14
Sosyal
10 HİZMET YILI
Hilenin İçindeki Versiyonlar:
V2.0,
V1.5
V0.5

Bu Güne Kadar Çoğunluğun Sevdiği Sürümler. (v2.0 çok güzel ama alışamadınız onu kendim için bırakıyorum .d)

Princesha İme Me Je Ti
Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Hilenin İçindeki Versiyonlar:
V2.0,
V1.5
V0.5

Bu Güne Kadar Çoğunluğun Sevdiği Sürümler. (v2.0 çok güzel ama alışamadınız onu kendim için bırakıyorum .d)
1.5 de kasmıyordu ki gardaş ondan dıyorum :D Yani sistem ozellıklerını yazmıstım bir daha yazayım

Sistem ozellıklerı:
8. nesil intel core i7-8700k
2x16=32GB 2666MHZ DDR4L Ram
1TB SSD+2TB HDD
2x4GB Geforce GTX1080 GDDR5x (256Bit)

Kasması cok garibime gitti ama Coklu CPU kullanımı oldugu ıcın oluyor onu anladım. 1.5 de kasmıyordu hiç o yüzden onun açılmasını beklıyorum bende

Seçkin Üye
9 HİZMET YILI
1.5 de kasmıyordu ki gardaş ondan dıyorum :D Yani sistem ozellıklerını yazmıstım bir daha yazayım

Sistem ozellıklerı:
8. nesil intel core i7-8700k
2x16=32GB 2666MHZ DDR4L Ram
1TB SSD+2TB HDD
2x4GB Geforce GTX1080 GDDR5x (256Bit)

Kasması cok garibime gitti ama Coklu CPU kullanımı oldugu ıcın oluyor onu anladım. 1.5 de kasmıyordu hiç o yüzden onun açılmasını beklıyorum bende
Bununki Kasarsa Ben Bilgisayarımı Şaha Kaldırırım Ben Diyorum Burda @cylops

Princesha İme Me Je Ti
Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Oyula İlgili Bi Kasma Sorunu Var İse Konularıma Bak Orda Cs:go fps yükseltme v.s var tüm oyunlar fix diye bi konu var onlara bak
Bu oyunun benım pc de kasması imkansız gardaşım. Sadece bu hilenin versiyon 2.0 ı ıle girmeye basladıgımda kasıyor ana menude falan maç esnasında kasmıyor. Birde stabil olmadıgı için versiyon 2.0 , versiyon 1.5i beklıyorum geri :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...