Onaylı Üye
çin virüsten kurtulmuş ve hayvan pazarını tekrar açmışlar 
Olayın ciddiyetini anlatmakta bizlere düşüyorBu olay büyüklerimiz tarafından pek ciddiye alınmayınca işler sarpa sarıcak gibi gözüküyor![]()
Örnek olarak dedemden bahsedelim istersen kanka adama söylemediğim şey kalmadı arkadaşlarıyla her cumartesi rakı içmeye gidiyor adamOlayın ciddiyetini anlatmakta bizlere düşüyor
Yanlış anlama ama bazıları kendisinin yada çevresindekilerin başına gelmeden anlamazÖrnek olarak dedemden bahsedelim istersen kanka adama söylemediğim şey kalmadı arkadaşlarıyla her cumartesi rakı içmeye gidiyor adam![]()
Bende dışarı çıkmıyorum kanka yani benimle aynı durumda farkı durumlarda değiliz ama anlatamıyorumYanlış anlama ama bazıları kendisinin yada çevresindekilerin başına gelmeden anlamaz
Artık ben saldım yaBende dışarı çıkmıyorum kanka yani benimle aynı durumda farkı durumlarda değiliz ama anlatamıyorum
Yapacak bir şey yok ozaman Allah mustehakını versinBende dışarı çıkmıyorum kanka yani benimle aynı durumda farkı durumlarda değiliz ama anlatamıyorum
Aynen kardeşim çok dikkat etmemiz gereken bir mesele illet bir şeyNe illet birşey bu virus