Corona virüs sonrası neler eskisi gibi olmayacak sizce ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Herşeyden önce ÇİN devletine Dünya ülkelerinin bi yaptırım veya denetim altına alması lazım bu ne her 5 yılda bir bunlar yüzünden virüs çıkıyor şu hale bak 5 gündür iş yerim kapalı benimde bakmak zorunda olduğum ailem var .. Hakkımı helal etmiyorum sebep olanalra

Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
Ben fazla bir şeyin değişeceğini düşünmüyorum. Atlattıktan sonra herkes normal hayatına devam edecektir.

Uzman Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Ekonomi asla aynı olmayacak, birçok değişikliğe uğrayacak, çünkü aslında herkes için bir yenilgiydi!

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Herşeyden önce ÇİN devletine Dünya ülkelerinin bi yaptırım veya denetim altına alması lazım bu ne her 5 yılda bir bunlar yüzünden virüs çıkıyor şu hale bak 5 gündür iş yerim kapalı benimde bakmak zorunda olduğum ailem var .. Hakkımı helal etmiyorum sebep olanalra
Kesinlikle katılıyorum. Devletin acilen esnaf ve işverenlere uygun bir destek planı açıklaması gerekiyor .

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
İnsanlar eskisi gibi olmayacak hocam sadece bazı yaşlı vatandaşlar olayın ciddiyetini tam anlamı ile kavramıyor. Onun dışında Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarının daha bilinçli bir şekilde hareket edeceğine eminim.

Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Hijyen tedbir ve el yıkama alışkanlarımız daha fazla gelişicek

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
bence bu virüsten sonra tüm dünyada maske takma isteği gün gün artıcak genel olarak sadece asya ülkeleri bunu günlük hayatlarında yapıyorlardı

I am Perfect Player MAN
Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
tüm dünyada bittikten sonra herkes suan oldugu gıbı daha temkınlı olcak ama zamanlar coronadan oncekı halımıze kesınlıkle donerız

Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Bence hersey kaldigi yerden devam eder koronadan kurtulma kutlamasi diye biseyde cikarta bilirler neden olmasin.

I am Perfect Player MAN
Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Aynen abi zaten bizde şöyle bir mantık var Corona geldi dışarı çıkmayın uyarısı var diyorlar kaderimizde varsa bulaşır yoksa bulaşmaz abi sen tedbirini alıcaksın gerisini Allah'a bırakacaksın
yaşlı amcalara anlatmak bunu tedbir almıyorlarkı :S

THE LORD OF CHAOS
Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
ekonomi kesinlikle eskisi gibi olmayacak bence,ki koronanın geçip gitmesinide çok uzak bi ihtimal olarak görüyorum

Ultra Üye
Ödüller
8
Sosyal
6 HİZMET YILI
Hiçbir şey değişmeş yine aynı bu millet eskide neyse şimdide bu.

I am Perfect Player MAN
Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
ekonomi kesinlikle eskisi gibi olmayacak bence,ki koronanın geçip gitmesinide çok uzak bi ihtimal olarak görüyorum
ekonomının yanı sıra abd sürekli çine ve irana siz yaydınız sizin yüzünüzden diye baskı yapıyor 3.düünya savası yakındır

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
İnsanlar birbirine çok aşırı yakın olmayacak bana sorarsanız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...