Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Corona virüs sonrası neler eskisi gibi olmayacak sizce ?
Bence bir arpa boyuda olsa azıcık akıllanacağız ellerimizi falan yıkıyacağız onun dışında turizm ve türkiye turizmin ekmeğini yiyen bı ülke turizm ii gitmezse turizm alanında çalışanlara kolay olmicak ama en önemlisi bir virüs zamanında yaşamanın bize vereceği bir tecrübe olacak
Dünya bizlere bir karşılık veriyor , öyle yada böyle .. Bu durumdan akıllananlar olucak mı ? olmayacak mı ? sorusu...Değişen şeyler olucak illa ki en başta ekonomi konusunda özellikle sadece Türkiye için değil tüm dünya için sıkıntılı bir süreç olacak..
Corona sebebiyle daha hijjenik alışkanlıklar edinmiş olucaz diye düşünüyorum sonrasında panik atak hastalarımızın sayısı daha artacak gibi duruyor yinede bilemeyorum bu salgının hepimize hayırlar getirmesini umud ediyorum
nelerin eskisi gibi olmayacağı hakkında pek yorum yapmayacagım ama eskisi gibi olacak şeylerden birini söyleyebilirim insanlarımız olanlardan hiçbir şey ders almamaya devam edecek