Bence insanların güveni, bence coronavirüsün ilacı parayla satılacak ve insanlar birbirlerinden çalıcak en yakın dostlar çalıcak birbirilerinden insanlar yakın olmayı istemiyecekler artık eskisi gibi olmayacak.
Herşeyden önce ÇİN devletine Dünya ülkelerinin bi yaptırım veya denetim altına alması lazım bu ne her 5 yılda bir bunlar yüzünden virüs çıkıyor şu hale bak 5 gündür iş yerim kapalı benimde bakmak zorunda olduğum ailem var .. Hakkımı helal etmiyorum sebep olanalra
Herşeyden önce ÇİN devletine Dünya ülkelerinin bi yaptırım veya denetim altına alması lazım bu ne her 5 yılda bir bunlar yüzünden virüs çıkıyor şu hale bak 5 gündür iş yerim kapalı benimde bakmak zorunda olduğum ailem var .. Hakkımı helal etmiyorum sebep olanalra
İnsanlar eskisi gibi olmayacak hocam sadece bazı yaşlı vatandaşlar olayın ciddiyetini tam anlamı ile kavramıyor. Onun dışında Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarının daha bilinçli bir şekilde hareket edeceğine eminim.
Aynen abi zaten bizde şöyle bir mantık var Corona geldi dışarı çıkmayın uyarısı var diyorlar kaderimizde varsa bulaşır yoksa bulaşmaz abi sen tedbirini alıcaksın gerisini Allah'a bırakacaksın