Corona Virüs

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar selam, yaklaşık 16 marttan beri evdeyim. Sadece markete, bakkala vs çıkıyorum. Forumda engin bilgilere sahip, doktor arkadaşların bulunduğunu biliyorum. Bize bir dönem, tarih veyahut zaman verebilecek olan var mı? Bu illet bizi ne zaman rahatlatır?

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
bundan yüzyıllar önce Covid19 bilinen adıyla corona virüs benzeri bir salgın olmuştu veba salgını ve büyük ölümler yaşanmıştı bu salgın 2 yıl sürmüştü. Covid19 virüsü hava yoluyla bulaşan bir virüs olduğundan dolayı tam bir net şekilde bitebileceğini düşünmüyorum önümüzde ki 1 yıl boyunca sürmesi bekleniyor ve bilim adamları halen daha aşı geliştirmekte dünya yavaş yavaş bu pandemiye ayak uydurmalı ve virüs azalsa dahi virüse karşı tüm önemler alınmalı aksi taktirde önümüzde ki kış aylarında insanın immun sistemi zayıflayacağı için virüsün de yayılmasını hızlandıracaktır bu yüzden EVDE KAL

Onaylı Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Ben evde kalmaya devam ediyorum da kardeşim ruhum benimle aynı fikirde değil. Daraldık da artık......

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Ben evde kalmaya devam ediyorum da kardeşim ruhum benimle aynı fikirde değil. Daraldık da artık......
Bu pandeminin daha hızlı bir şekilde bitmesi için bilinçli davranmak zorundayız güzel kardeşim bir tek kendimizi değil tüm insanları için hepimiz bilinçli hareket etmeliyiz

Seçkin Üye
5 HİZMET YILI
Arkadaşlar selam, yaklaşık 16 marttan beri evdeyim. Sadece markete, bakkala vs çıkıyorum. Forumda engin bilgilere sahip, doktor arkadaşların bulunduğunu biliyorum. Bize bir dönem, tarih veyahut zaman verebilecek olan var mı? Bu illet bizi ne zaman rahatlatır?
öteki tarafta virüs yokmuş anca oo zaman

Süper Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
Artık bitse de yoğun hayatlarımıza devam etsek o kadar sıkıldım yani

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
önemlerimizi alalım damlaya damlaya göl olur hepimiz birbirimizi bilinçlendirse bizim de pandemi için bir katkımız olabilir olaya bilimsel bir yönden yada uzaktan bakmak yerine o olayı kabullenip kendimizi ve çevremizdekileri bilinçlendirmektir görevimiz

memories never die
Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
evlerde patladık nerdeyse ama bızım burada herkes dısarda sonumuz hay rola

Onaylı Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Ankarada da öyle, herkes dışarda sanki ben hariç kardeşim ahahahaha

Banlı Üye
5 HİZMET YILI
kanka bakanlar doktorlar bile belirli bi zaman veremiyor burdaki insanlarmı vericek :D

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
daha uzun sürecek gibi
Post automatically merged:

sosyal mesafeye uyduğun sürece bence fazla bi sıkıntı olmaz ben çıkıyorum sürekli dışarı ama insanlarla fazla temas halinde değilim

Uzman Üye
8 HİZMET YILI
Bence en az 1.5 sene bunun aşısını bulması var buldun diyelim yan etkilerinin araştırması tamam buda oldu diyelim kaç milyar insan var bukadar aşı hangi sürede üretilipte dağıtılacak
Post automatically merged:

Herkes tadacak bir gün bu coronayı ya bağısıklı yada bağısıksız

Üye
5 HİZMET YILI
Dude, just continue staying home, go out only when necessary, this will be the new "normal" and we will get used to it, but for now, stay in our houses is the best we can do.

Üye
5 HİZMET YILI
çıkabiliyorsun ama kurallara mesafaye dikkat etmek şarıyla. Zorunlu olmasa bile maskeni tak

kodadiyesil
Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
buyuk ihtimal bagısıklık kazanana kadar bitmez

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...