Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ya tamamen bitmesi seneleri bulur diyorlar insanlara bağışıklık kazandırmaya çalışıyorlar şuan yoksa aşılar daha hayvanlar üzerinde daha yeni denenmeye başlıyor 1 sene gibi bir süre sadece hayvanlar için sürüyo 1 sene insanlar falan derken zaten çoğu insan bağışıklık kazanıyor yani baya kayıp verilecek ama bir süre sonra vücut bağışıklık kazanacak
corona virüs benzeri bir salgın olmuştu veba salgını ve büyük ölümler yaşanmıştı bu salgın 2 yıl sürmüştü. Covid19 virüsü hava yoluyla bulaşan bir virüs olduğundan dolayı tam bir net şekilde bitebileceğini düşünmüyorum önümüzde ,birbirimizi bilinçlendirse bizim de pandemi için bir katkımız
Pandemi veya salgınların kesin bir süresi yoktur, Dünya genelini baz alırsak virüsün tamamen ortadan kalkması (evrimsel olarak evcilleşmesi) 1-5 yıl arası sürecektir bu belli olan kısmıdır. Ancak Kolera Pandemisi gibi sürekli ve değişken yapı gösterirse 10 yıldan uzun süreceğini söyleyebilirim.
edit: BİYOTEKNOLOJİ OKUYORUM, MİKROORGANİZMALARLA İÇLİ DIŞLIYIZZZ...
Virüsten once neredeyse hiç evden cıkmıyordum karantına oldu bende dısarı cıkmak ıstıyorum nedense
Post automatically merged:
Başlarda kımse takmadı mahallede tek maske takan bendım gülüyorlardı sonra bırı corona oldu hepsı takmaya basladı klasık turk mılletı ev yanmadan yangın alarm ı alınmaz ya onun gıbı
Abicim onu bunu boşverin dışarıyı yaz geliyor ve biz evdeyiz yani kim yazın evde oturmak ister ki ben istemem yani denize girip serinlemek istiyorum ama bu bela başımızdan eksik değil bide pekinde yeni bir virüs çıkmış Coronadan 10 kat daha hızlı sonumuz hayrola bakalım..
Dostum bu virüs artık hayatımızın bi parçası olucak aşı bulunsa dahi devam edebilir azda olsa maalesef Allah korusun ancak başka virüslerde çıkabilir deniliyor