Corona Virüs

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Haberlerde sadece yılın sonunda gösterildi, ancak internette gösterildi, bu yüzden inanın ya da inanmayın, sizi yargılamak için

İnsan mutsuzluğu satın alırmı ben servetimi verdim
Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
ya tamamen bitmesi seneleri bulur diyorlar insanlara bağışıklık kazandırmaya çalışıyorlar şuan yoksa aşılar daha hayvanlar üzerinde daha yeni denenmeye başlıyor 1 sene gibi bir süre sadece hayvanlar için sürüyo 1 sene insanlar falan derken zaten çoğu insan bağışıklık kazanıyor yani baya kayıp verilecek ama bir süre sonra vücut bağışıklık kazanacak

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
corona virüs benzeri bir salgın olmuştu veba salgını ve büyük ölümler yaşanmıştı bu salgın 2 yıl sürmüştü. Covid19 virüsü hava yoluyla bulaşan bir virüs olduğundan dolayı tam bir net şekilde bitebileceğini düşünmüyorum önümüzde ,birbirimizi bilinçlendirse bizim de pandemi için bir katkımız

Logo Ve Grafik Tasarım
Süper Üye
Ödüller
9
Sosyal
8 HİZMET YILI
Pandemi veya salgınların kesin bir süresi yoktur, Dünya genelini baz alırsak virüsün tamamen ortadan kalkması (evrimsel olarak evcilleşmesi) 1-5 yıl arası sürecektir bu belli olan kısmıdır. Ancak Kolera Pandemisi gibi sürekli ve değişken yapı gösterirse 10 yıldan uzun süreceğini söyleyebilirim.
edit: BİYOTEKNOLOJİ OKUYORUM, MİKROORGANİZMALARLA İÇLİ DIŞLIYIZZZ...

Uzman Üye
Ödüller
4
Sosyal
6 HİZMET YILI
Virüsten once neredeyse hiç evden cıkmıyordum karantına oldu bende dısarı cıkmak ıstıyorum nedense :D
Post automatically merged:

Başlarda kımse takmadı mahallede tek maske takan bendım gülüyorlardı sonra bırı corona oldu hepsı takmaya basladı klasık turk mılletı :( ev yanmadan yangın alarm ı alınmaz ya onun gıbı :D

Son düzenleme:
Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
I think it will take a long time for all this to pass

Seçkin Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
lent virusden umarim kurtulurz en kisa zamanda, masklerin hayatimizin bi parcasi olmasi uzucu bence

She smiled and she spread her light around herself
Seçkin Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
2. dalga gelicek diyorlar ve sokağa çıkma yasağı yine olucak vakalar artıyor dikkat etmek lazım

Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
Kısa vadede hiç bir şey eskisi gibi olmayacak ve bundan sonraki süreçte daha değişik bir düzen bizleri bekliyor

Bazı Şeylerden vazgeçmiş Durumda
Uzman Üye
6 HİZMET YILI
Abicim onu bunu boşverin dışarıyı yaz geliyor ve biz evdeyiz yani kim yazın evde oturmak ister ki ben istemem yani denize girip serinlemek istiyorum ama bu bela başımızdan eksik değil bide pekinde yeni bir virüs çıkmış Coronadan 10 kat daha hızlı sonumuz hayrola bakalım..

Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
covid-19 gerçekten hayatımı mahvetti, birkaç çalışma planı ve işi vardı.
şimdi sadece evde oynarken oynuyorum

Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
yemin ediyorum hem arkadaş ortamını hem dışarıda gezmeyi herşeyi özledim çıkamıyorum korkuyorum bu illet bitmez gibi geliyor bana

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Dostum bu virüs artık hayatımızın bi parçası olucak aşı bulunsa dahi devam edebilir azda olsa maalesef Allah korusun ancak başka virüslerde çıkabilir deniliyor

Uzman Üye
9 HİZMET YILI
doktor değilim fakat söylenene göre bu virus 1 sene daha sürecekmiş kısaca geçmiş olsun hepimize bu evde kalma illeti devam edebilir malesef

Münakaşanın temelinde birisinin cahilliği yatar
Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Bir manyak ben mi varım 10 yıl daha kalırım ben evde :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...