Onaylı Üye
Bu pandeminin daha hızlı bir şekilde bitmesi için bilinçli davranmak zorundayız güzel kardeşim bir tek kendimizi değil tüm insanları için hepimiz bilinçli hareket etmeliyizBen evde kalmaya devam ediyorum da kardeşim ruhum benimle aynı fikirde değil. Daraldık da artık......
öteki tarafta virüs yokmuş anca oo zamanArkadaşlar selam, yaklaşık 16 marttan beri evdeyim. Sadece markete, bakkala vs çıkıyorum. Forumda engin bilgilere sahip, doktor arkadaşların bulunduğunu biliyorum. Bize bir dönem, tarih veyahut zaman verebilecek olan var mı? Bu illet bizi ne zaman rahatlatır?
Hepimiz bilinçli olaydık keşkedostum bu illet zor gecer bu süre devam ederse
Duygulandım birazcıkArkadaşlar selam, yaklaşık 16 marttan beri evdeyim. Sadece markete, bakkala vs çıkıyorum. Forumda engin bilgilere sahip, doktor arkadaşların bulunduğunu biliyorum. Bize bir dönem, tarih veyahut zaman verebilecek olan var mı? Bu illet bizi ne zaman rahatlatır?
çıkabiliyorsun ama kurallara mesafaye dikkat etmek şarıyla. Zorunlu olmasa bile maskeni takArkadaşlar selam, yaklaşık 16 marttan beri evdeyim. Sadece markete, bakkala vs çıkıyorum. Forumda engin bilgilere sahip, doktor arkadaşların bulunduğunu biliyorum. Bize bir dönem, tarih veyahut zaman verebilecek olan var mı? Bu illet bizi ne zaman rahatlatır?
buyuk ihtimal bagısıklık kazanana kadar bitmezArkadaşlar selam, yaklaşık 16 marttan beri evdeyim. Sadece markete, bakkala vs çıkıyorum. Forumda engin bilgilere sahip, doktor arkadaşların bulunduğunu biliyorum. Bize bir dönem, tarih veyahut zaman verebilecek olan var mı? Bu illet bizi ne zaman rahatlatır?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?