Merhabalar arkadaşlar bugün sizlere cs 1.6 da 200 ruble olarak satılan hpp hack in crackli versiyonunu paylaşıyorum
Gerekli olan programları rar dosyamızda verdim zaten 1 adet injektör ve dll miz vardır
Kaliteli bir hiledir
2. kez paylaşmak zorunda kaldım rar şifreli olması yasakmış ondan dolayı 
1.Verdiğim linkteki Process Hacker 2 yi kurunuz
2.Process Hacker 2 yi açınız
3.Oyunu açınız ve alta alınız
4.Şimdi dll i injekte edicez Process Hacker 2 den hl.exe yi bulun ve sağ tıklayıp Miscellaneous a tıklayıp yan taraftan İnject DLL... ya tıklayınız resimli anlatımı aşağıdadır.
5.Tıkladıkdan sonra açılan pencereden evolution.dll i seçip aç a tıklayın ve oyunumuza dönelim.
6. Hilemiz hazır hilenin çalışması için oyun OpenGl modunda olması lazım
7.Hilenin menüsü İnsert tuşuyla geliyor insert tuşuna tıklamadan önce oyunu durdurun esc ye basın ve inserte öyle basın çünkü çoğu sunucuda koruma var her silahın aim ve trigger botunu kendiniz ayarlıyorsunuz
8.Tüm ayarlamaları yaptıktan sonra save tuşuna tıklayın her açtığınızda tekrar uğraşmayın
Oyun için görüntüler;
Güzel legit aim ayarlarını yorumlardan bizimle paylaşabilirsiniz
virüstotal:
indirme link:
Gerekli olan programları rar dosyamızda verdim zaten 1 adet injektör ve dll miz vardır
Kaliteli bir hiledir
1.Verdiğim linkteki Process Hacker 2 yi kurunuz
2.Process Hacker 2 yi açınız
3.Oyunu açınız ve alta alınız
4.Şimdi dll i injekte edicez Process Hacker 2 den hl.exe yi bulun ve sağ tıklayıp Miscellaneous a tıklayıp yan taraftan İnject DLL... ya tıklayınız resimli anlatımı aşağıdadır.
5.Tıkladıkdan sonra açılan pencereden evolution.dll i seçip aç a tıklayın ve oyunumuza dönelim.
6. Hilemiz hazır hilenin çalışması için oyun OpenGl modunda olması lazım
7.Hilenin menüsü İnsert tuşuyla geliyor insert tuşuna tıklamadan önce oyunu durdurun esc ye basın ve inserte öyle basın çünkü çoğu sunucuda koruma var her silahın aim ve trigger botunu kendiniz ayarlıyorsunuz
8.Tüm ayarlamaları yaptıktan sonra save tuşuna tıklayın her açtığınızda tekrar uğraşmayın
Oyun için görüntüler;
Güzel legit aim ayarlarını yorumlardan bizimle paylaşabilirsiniz
virüstotal:
Bağlantıları görmek için lütfen
Giriş Yap
indirme link:
Bağlantıları görmek için lütfen
Giriş Yap
Son düzenleme: