Counter-Strike 2 [External Cheat 2023] Auto Update Offsets

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Hile menüsünü hangi tuşla getiriyoruz ? konuyu açmışsınız ama detay vermemişsiniz garip.

With which button do we bring up the cheat menu? It's strange that you brought up the topic but didn't give any details.

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
aimbotu ben mi çalıştıramıyorum yoksa genel bir sorun mu var?

kmode exception
Seçkin Üye
Ödüller
3
Sosyal
3 HİZMET YILI
Dostum benim oyuna gir botlarla alıştırma vs. ne oynayacaksan ona gir exe dosyasını yönetici olarak calıştır, oyuna inject olacak ve cmd ekranına offsetler gelecek offsetler findlenirse oyuna inject oldu demek. Otomatik olarak önüne bir menü düşecek, menüden hilenin özellikerlini açıp kapatabilirsin. Hilenin menüsünü orjinal hilede "HOME" tuşu ile açıp kapatıyorsun, bu editlenmiş olan hilede "INSERT" olabilir. İki tuşuda dene.

Uzman Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Dostum benim oyuna gir botlarla alıştırma vs. ne oynayacaksan ona gir exe dosyasını yönetici olarak calıştır, oyuna inject olacak ve cmd ekranına offsetler gelecek offsetler findlenirse oyuna inject oldu demek. Otomatik olarak önüne bir menü düşecek, menüden hilenin özellikerlini açıp kapatabilirsin. Hilenin menüsünü orjinal hilede "HOME" tuşu ile açıp kapatıyorsun, bu editlenmiş olan hilede "INSERT" olabilir. İki tuşuda dene.
girdim olmadı benim laptop home tuşu yok insert ve del var 2 sinide denedim klavyede ki bütün tuşları denedim gene olmadı.

Hile çalışmıyor.

Banlı Üye
Ödüller
16
7 HİZMET YILI
girdim olmadı benim laptop home tuşu yok insert ve del var 2 sinide denedim klavyede ki bütün tuşları denedim gene olmadı.

Hile çalışmıyor.
hile çalışıyor lakin senin windows sürümün sadece debug olarak çalıştırırsa aktif edilebilir şeklinde bir sonraki güncellemeye ekleyeceğim. Konuyu takipte kalabilirsin

orjinal hile ? editlenmiş hile ? Hayatımda bu kadar boş bir yorum daha okumamıştım teşekkür ederim. Menü home tuşu ile açılıp kapatılmaktadır.

Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Teşekkürler, daha yeni çıktı oyun direkt hilesi çıkmış

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...