Üye
aimbot there is a problem
hesaba ban atıyor diye biliyorum.Cs 2 hesap ban mi atiyoe yoksa ana kartmi ona gore hesap degiserek oynucam surekli
sen çalıştıramıyorsun bir sorun yok, tam olarak problem nedir visiblecheck kapatıp dene lütfen beta özellikler sorun yaşatabiliraimbotu ben mi çalıştıramıyorum yoksa genel bir sorun mu var?
Kapalı zaten. Fov ve smooth ile yukarı aşağı değiştirmek neredeyse hiç fark etmiyor. Şu anda böyle ayarlarsen çalıştıramıyorsun bir sorun yok, tam olarak problem nedir visiblecheck kapatıp dene lütfen beta özellikler sorun yaşatabilir
smooth kapalı olacak şekilde en aşşağıya çekmişsin fulle orayı xd Start Bullet yazan yerKapalı zaten. Fov ve smooth ile yukarı aşağı değiştirmek neredeyse hiç fark etmiyor. Şu anda böyle ayarlar
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Valla fullesem de değişen bir şey olmuyor bana göre ama teşekkür ederim yine desmooth kapalı olacak şekilde en aşşağıya çekmişsin fulle orayı xd Start Bullet yazan yer
@uhpep ?Hile menüsünü hangi tuşla getiriyoruz ? konuyu açmışsınız ama detay vermemişsiniz garip.
With which button do we bring up the cheat menu? It's strange that you brought up the topic but didn't give any details.
Dostum benim oyuna gir botlarla alıştırma vs. ne oynayacaksan ona gir exe dosyasını yönetici olarak calıştır, oyuna inject olacak ve cmd ekranına offsetler gelecek offsetler findlenirse oyuna inject oldu demek. Otomatik olarak önüne bir menü düşecek, menüden hilenin özellikerlini açıp kapatabilirsin. Hilenin menüsünü orjinal hilede "HOME" tuşu ile açıp kapatıyorsun, bu editlenmiş olan hilede "INSERT" olabilir. İki tuşuda dene.
girdim olmadı benim laptop home tuşu yok insert ve del var 2 sinide denedim klavyede ki bütün tuşları denedim gene olmadı.Dostum benim oyuna gir botlarla alıştırma vs. ne oynayacaksan ona gir exe dosyasını yönetici olarak calıştır, oyuna inject olacak ve cmd ekranına offsetler gelecek offsetler findlenirse oyuna inject oldu demek. Otomatik olarak önüne bir menü düşecek, menüden hilenin özellikerlini açıp kapatabilirsin. Hilenin menüsünü orjinal hilede "HOME" tuşu ile açıp kapatıyorsun, bu editlenmiş olan hilede "INSERT" olabilir. İki tuşuda dene.
hile çalışıyor lakin senin windows sürümün sadece debug olarak çalıştırırsa aktif edilebilir şeklinde bir sonraki güncellemeye ekleyeceğim. Konuyu takipte kalabilirsingirdim olmadı benim laptop home tuşu yok insert ve del var 2 sinide denedim klavyede ki bütün tuşları denedim gene olmadı.
Hile çalışmıyor.
orjinal hile ? editlenmiş hile ? Hayatımda bu kadar boş bir yorum daha okumamıştım teşekkür ederim. Menü home tuşu ile açılıp kapatılmaktadır.Dostum benim oyuna gir botlarla alıştırma vs. ne oynayacaksan ona gir exe dosyasını yönetici olarak calıştır, oyuna inject olacak ve cmd ekranına offsetler gelecek offsetler findlenirse oyuna inject oldu demek. Otomatik olarak önüne bir menü düşecek, menüden hilenin özellikerlini açıp kapatabilirsin. Hilenin menüsünü orjinal hilede "HOME" tuşu ile açıp kapatıyorsun, bu editlenmiş olan hilede "INSERT" olabilir. İki tuşuda dene.
tam ekren pencereli yapınca çalışıyor dostumgirdim olmadı benim laptop home tuşu yok insert ve del var 2 sinide denedim klavyede ki bütün tuşları denedim gene olmadı.
Hile çalışmıyor.