Bilgi verebilirim dc:dinkkwsl_ ekleyinMerhaba, ekibimle genelde Counter-Strike 2 (Rekabetçi veya Seçkin Dust II) oynuyoruz ve son dönemlerde hilelerde aşırı artış var. Oyun başlangıcında (ilk 3 ya da 4 raund) karşı taraf genelde hile açmadan oynuyor (sanırım oyunun gidişatına bakıyorlar). Sonra hile açıyorlar (Aimbot ile Wall) oyun bir anda 4 - 0'dan 4 - 9 oluyor. Hatta bazı uyanıklar ilk yarının sonuna kadar hile açmayıp ikinci yarıda hile açıyor, oyun bir anda 8 - 0'dan 9 - 13'e filan dönüyor. Bazıları da hile oldukları anlaşılmasın diye raund'u 11 - 13 ya da 12 - 13 bitiriyor. Nadirende olsa rakibin çok hızlı bir şekilde bomba kurma alanları arasında hızlıca gidip geldiğine bile şahit oluyoruz!
Bi'de adamlar tekli silahlarla (glock) sadece bir mermi ile full zırhlı ekibe headshot atıyor. Karakterin hareketleri olması gerekenden daha hızlı olabiliyor. Adam rush atmaya çıkarken direkt bizim üzerimize nişan alarak çıkıyor (ses kastıklarından filan değil). Bazı rakipler 2 adet el bombası ve üstüne headshot yemesine rağmen yine de ölmüyor. Hatta bazıları bütün ekibe bir ya da iki mermiyle headshot atıp geçiyor. Bende hile açan oyuncularla başa çıkmak için hile açmak istiyorum.
İstediğim şey; mermi sekerek sağa sola gitmesin direkt benim nişan aldığım yere gitsin ve duvar arkasında adamın yerini görebileyim ki ekibe info geçeyim.
Hangi hileyi kullanmamı önerirsin?
Kardeşim dediğin sekmeme özellikleri rage oluyor bir iki tura banlatıyor.@iambmys Görürsen cevaplar mısın?
Kardeşim dediğin sekmeme özellikleri rage oluyor bir iki tura banlatıyor.
İstersen dc gel anlatırım, midnight başlangıç için iyidir bütçe dostu sağlam.Ne öneriyorsun?
Tamamdır, ekledim.İstersen dc gel anlatırım, midnight başlangıç için iyidir bütçe dostu sağlam.