Counter-Strike 2 hızlıca övgü nasıl kasılır?

Üye
2 HİZMET YILI
Herkese merhaba. Öncelikle CS2'de kendime övgü atmak istiyorum. Bunu ücretsiz yapabileceğime dair forumda bazı yazılar gördüm. Ücretsiz, çok hızlı şekilde Steam hesabı oluşturma ya da çok ucuza Steam hesapları alarak yapabilmek gibi gibi. Forumu inceledim; ancak tam olarak net bilgiye ulaşamadım. Öncelikle bununla ilgili elinizde var olan güncel aktif bilgileri paylaşırsanız memnun olurum. Aynı şekilde bu övgüleri satanlar da mevcut. Bunu da eğer çok cüzi makul bir fiyata satan bildiğiniz kişi ya da vb. var ise de paylaşmanız yasak değil ise iletirseniz memnun olurum.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
Hocam bende zamanında baktım ücretsiz için ama saçma sapan bilgiler isteniyordu direk siteden satın aldım çok uçuk bir fiyat değil.

Üye
2 HİZMET YILI
youtubeda videolar var fakat onlar yalan sadece parayla satılyıor diye ibliyorum.

Üye
2 HİZMET YILI
youtubeda videolar var fakat onlar yalan sadece parayla satılyıor diye ibliyorum.
Yalnız memoryhackers forumundaki bazı üye arkadaşlar yanlış görmediysem benzer şeyler olduğunu ifade etmiş. Ancak link kaynak v.b ile detaylandırmamışlar. O sebeple bende konu açarak sormak durumunda kaldım. Senin ifadene göre onlar da yalan söylüyor o halde.

Son düzenleme:
Uzman Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
satın alabilirsin onun dışında övgüye övgü yerleri var oralardan kasabilirsin

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
küfür edenlere bişi deme az chat yap övgü iste

Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
oyunlarda denk geldiğin insanlara övgüye övgü şeklinde kasabilirsin veya övgü botu satın alabilirsin ama pek sağlıklı olmuyor oyun içi kasmak daha mantıklı

Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Direk satın almak en mantıklısı GVN Services bu işte en iyisi fiyatı da çok pahalı değil, eğer illa ki para vermek istemiyorsan topluluk sunucularına girip milletle karşılıklı övgü kasabilirsin ama artık onların bile taktıkları olmuyor ve ilgisini çekmiyor.

Onaylı Üye
Ödüller
7
Sosyal
8 HİZMET YILI
Satın alman daha mantıklı yoksa ugrasırsın kasmak icin baya vakkit kaybı olur

Üye
2 HİZMET YILI
satın alabilirsin onun dışında övgüye övgü yerleri var oralardan kasabilirsin
Neresi mesela?

oyunlarda denk geldiğin insanlara övgüye övgü şeklinde kasabilirsin veya övgü botu satın alabilirsin ama pek sağlıklı olmuyor oyun içi kasmak daha mantıklı
Övgü botundan kastın örnek veriyorum 100 300 500 övgü satanlar mı? Yoksa kendimize ait bir bot ile istediğimiz kadar övgü atabilmek gibi bir şeyden mi söz ediyorsun?

Direk satın almak en mantıklısı GVN Services bu işte en iyisi fiyatı da çok pahalı değil, eğer illa ki para vermek istemiyorsan topluluk sunucularına girip milletle karşılıklı övgü kasabilirsin ama artık onların bile taktıkları olmuyor ve ilgisini çekmiyor.
Bahsettiğin yere ulaşamadım özelden linkini iletebilmen mümkün mü?

Banlı Üye
Ödüller
16
7 HİZMET YILI
Eğer kendim övgü atarım dersen 100milyonluk bir steam hesap datası satabilirim. İstediğin ne kadarsa fiyatıyla ilgili yardımcı olurum hesaplarda herhangi bir yasaklanma yoktur.

Övgü satın almak istersende dc üzerinden iletişime geçebilirsin. _uhpep

Uzman Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
item sitelerinde övgü satılıyor en hızlı yolu bu

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
knk en mantıklısı satın almak ucuz zaten inan uğraştığına deymez