Counter-Strike 2 ücretli hile önerisi

Üye
2 HİZMET YILI
Ücretli hileleri önermek veya bu tür bir isteği desteklemek etik olmayan bir davranıştır ve bu tür faaliyetlere katılmak, oyun topluluğuna zarar verebilir. Oyun hileleri, oyun deneyimini bozar, diğer oyuncuların hakkını ihlal eder ve genellikle oyun geliştiricileri tarafından yasaklanır.

Oyunlar, adil ve eğlenceli bir rekabetin temelini oluşturur, hilelerin kullanılması bu dengeyi bozar. Ayrıca, hile kullanmak oyun geliştiricileri tarafından tespit edildiğinde oyuncuların hesaplarının kalıcı olarak kapatılmasına neden olabilir.

Eğer oyun oynarken sorun yaşıyorsanız veya hile kullanımıyla ilgili bir sorununuz varsa, oyunun resmi destek hattına başvurmanız veya oyun içi raporlama sistemi kullanmanız daha iyi bir seçenek olacaktır. Adil ve dürüst bir oyun deneyimi her oyuncunun hakkıdır ve topluluk olarak bu değerlere saygı göstermek önemlidir.

Uzman Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
herkes ezglobal yazmısta ezglobal dolandırıcı knk arkadasla aldık hıle calısmıyor tıcket attık ılgılencez dedıler bı sey yapmadılar onuda gectım calısmıyan hıleden ban yedık sakın alma derım baska paralı hılelere bak yada forumdakını kullan derım

Üye
2 HİZMET YILI
ezglobal yazılım kullanabilirsin bir göz at derim

Seçkin Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
kankam spirthack var rus sitesi hem fiyatı gayet uygun hem de ban yedirmiyor 150den fazla da özelliği var tavsiye ederim sana

Onaylı Üye
Ödüller
5
Sosyal
7 HİZMET YILI
dc den ekle yardımcı olayım knk kendi yazdığım external hileyi vereyim 8arkadaş sadece kullanıyoruz dc : mesqud

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
Arkadaşlar ben ez global aldım sitesinden bakın uyarıyorum telegram üzerinden almadım sitesinden aldım the cihanın kulladihi aldım ben sınırsız gayette memnunum

Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
her sekilde ban yiyorsun bu yüzden bu sitedekileri kullanman kafi bence

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
neverlose baya op kanka eskiden çok kullanırdım çok yönlü bi hile ama bi tik pahalı

Uzman Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
neverlose var knk hvh rage