Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Geçeceğini sanmıyorum da cs go'dan bıkanlar cs go 2 ye tekrardan başlayacağını düşünüyorum nefes alacak cs go serisi artık daha fazla oyuncu görülme ihtimali yüksek
Valorantı , cs goya kıyasla daha seven bir oyuncu olarak, yüzde 70 öyle olacak diye düşünüyorum. Baya oyuncu geçer. Çünkü genel olarak , cs de hile var diye valoya geçtiler. Ben ise cs gibi oyunları arcade bulamadığım , paladins veya overwatch - cs sentezi oyunları sevdiğim için geçtim. Eğer cs 2 çok dalga geçilecek yapıda çıkmazsa , valoranttan azımsanmayacak bir kitle geçer. Ama fiyatta önemli bir unsur olur . Eğer 4 haneli bi rakam ortaya çıkarsa, durum başka.
büyük ihtimal geçecek çünkü csgodan valoya geçen çoğu kişi hileden dolayı geçiyordu valodada baya hileler arttı adam yayında açarak oynuyo bişi olmuyo ve valo fazla yapmacık sevenleri bilememde ben 1 2 el en fazla sonrası sıkıyo şimdi csgonun çok daha iyi grafikli hali geliyor valo baya bi kayıp yaşar