Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bir anlık Patlama yaratıcak ve o sırada valorantı solliyacak ama bu sollama kısa sürelide olabilir uzun sürelide çünkü
valoranttaki belli bir kitleden csgo2 ye geçebilir hem csgo oynayanların kendiside csgo2 ye geçeceğinden çok net araya farkı koyucağını düşünüyorum
bence geçemez çünkü valorant daha fazla bağımlılık yapıyor ve csde sadece hitbox ve hile updatei dışı çöp zaten csyi oynayanların yarısı hileyle oynuyor hala
Geçeceğini pek sanmıyorum valorant cs2 ye göre daha farklı oyun özellikleri ulti özellikleri vs ama çok fazla toxic kitlesi var bunun yüzünden cs2 ye geçen çok fazla insan olacağına eminim lakin gene de geçeceğini pek sanmam belki ilk zamanlarda geçebilir
geçemeye bilir ben sadece grafikte düzenleme bide birkac mekanık eklendı dıye yorumladım ama kişiden kişiye değişebilir ama valorant ın popileriğini alacagını sanmam