Counter Strike : Global Offansive HACK OBS (VAC ATIYOR)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
7 HİZMET YILI
su hileyi yapan biri özelden yazsın bana ya beceremedim ben videodaki herşeyi yaptım

Donator
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
obs i indiriyormuyuz
Evet
Post automatically merged:

ya inen dosya deneme.lua ben onu napiyim nasıl açılcak bu herkes yorum atmış güzel diye de oyunda nasıl açıcam ????
Obs studio indir yaz gugila. Onu indir sonra videodakileri yap

Çok güzel hile eline emeğine sağlık. Virus programlarini kapamaya gerek yok tertemiz. Tavsiyem sadece radar ve trigerbot kullanmaniz. Bu yuzden overwatcha dusmeniz zor olur.

No fookin fighting
Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
ben de legit olarak kullanıyorum uzun zamandır hala ban yemedim %0 olması mümkün değil ama dikkat çekiyor. :D

Herkes öldürür sevdiğini
Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
%0 vac mı hacam bak sınırları zorlarııım

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Evet

Obs studio indir yaz gugila. Onu indir sonra videodakileri yap

Çok güzel hile eline emeğine sağlık. Virus programlarini kapamaya gerek yok tertemiz. Tavsiyem sadece radar ve trigerbot kullanmaniz. Bu yuzden overwatcha dusmeniz zor olur.
valla kanka bende sekmeme açık sadece bide trigger adamın üstüne getirince vuruyorum onuda dönmesi zor olan maçlarda yapıyorum belli etmeyecek şekilde awp ssg gibi silahlarda belli etmezsen sorun olmuyor 4-5 maç girdim kimse hile demedi :D

ow düşersen %100 olur :D
dostum wh yi kullanmaya gerek yok bence belli etmeden oynamalısın aimbota da gerek yok diye düşünüyorum sadece sekmeme yeterli olabilir

Donator
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Edit: 2 gündür iki ayrı hesaptan kullanıyorum hiç bir sorun yok. 30 35 kill alıyorum hilesin demiyolar. Trigerbotu sadece zeusta kullanıyorum. Onun dışında sadece radar hack var. Muhtemelen uzun sure farkedilmez bu. Şu zamana kadar gördügüm en iyi hile. Aimbot ve wh kesinlikle kullanmayın ow düşersiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...