XS
Süper Üye
kardeşim hileyi paylaşan arkadaş video yüklemiş incele istersenya inen dosya deneme.lua ben onu napiyim nasıl açılcak bu herkes yorum atmış güzel diye de oyunda nasıl açıcam ????
kardeşim hileyi paylaşan arkadaş video yüklemiş incele istersenya inen dosya deneme.lua ben onu napiyim nasıl açılcak bu herkes yorum atmış güzel diye de oyunda nasıl açıcam ????
Congratulations, always try to do it carefullyAman tanrım didim .d
Evetobs i indiriyormuyuz
Obs studio indir yaz gugila. Onu indir sonra videodakileri yapya inen dosya deneme.lua ben onu napiyim nasıl açılcak bu herkes yorum atmış güzel diye de oyunda nasıl açıcam ????
Calismayanlar icin video paylasmis onu izlereis sesin çıkmıyor videoda ben obsi kurdum deneme.lua falan hallettim aimbot glow esp falan seçiyroum ama çalışmıyor ne yapmam lazım
valla kanka bende sekmeme açık sadece bide trigger adamın üstüne getirince vuruyorum onuda dönmesi zor olan maçlarda yapıyorum belli etmeyecek şekilde awp ssg gibi silahlarda belli etmezsen sorun olmuyor 4-5 maç girdim kimse hile demediEvet
Post automatically merged:
Obs studio indir yaz gugila. Onu indir sonra videodakileri yap
Post automatically merged:
Çok güzel hile eline emeğine sağlık. Virus programlarini kapamaya gerek yok tertemiz. Tavsiyem sadece radar ve trigerbot kullanmaniz. Bu yuzden overwatcha dusmeniz zor olur.
dostum wh yi kullanmaya gerek yok bence belli etmeden oynamalısın aimbota da gerek yok diye düşünüyorum sadece sekmeme yeterli olabilirow düşersen %100 olur![]()
hahahh kanka aim botu açarsan ban yersin%0 vac mı hacam bak sınırları zorlarııım