Güncelleniyor Counter-Strike:Global Offensive 10MG Console Command Hack

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
1
I have played this game but it hard to aim in head and we can’t even open the scope in other guns like auto guns

Ultra Üye
Ödüller
4
Whats the ban rate on this? Also could I use this on my main for more than 3 - 4 months?

Banlı Üye
Ödüller
4
better hacker wins im gonna use this for a while

Onaylı Üye
can we set config for this? like every time load it, it auto load glow, aim.....

Onaylı Üye
Ödüller
1
Lets see, hope its gonna be working like boss

Üye
Ödüller
1
Dikkat: Hile Jacquelyn tarafından yapılmıştır.Dolaylı yada dolaysız yoldan Memoryhackers yönetimi veyahut DwordTeam ile herhangi bir alakası yoktur.Oyundan yasaklanmanız durumunda kesinlikle hile yapımcısı veyahut Memoryhackers sorumlu tutulamaz.Hileyi aktif ettiğiniz an itibari ile kendi isteğiniz ile kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.

Merhaba canlar uzun süreden sonra tekrar (can sıkıntısı) bir proje ile karşınıza geldim xd öyle ImGui menü felan fistan uğraşmadım baştan belirteyim. Tamamen external bir hile tasarladım. Yetkili arkadaşlardan isteğim çalışıyor tagı verirlerse sevinirim. Hile kendini offsets bakımından update etmektedir, lakin HazeDumper üzerinden offsetleri çektiği için HazeDumper ne zaman offsets güncellemesi getirir ise o zaman güncelleniyor olacak baştan belirteyim. Proje içerisinde kendim güncelleme yapacak olursam eğer manuel olarak kendiniz indirmeniz gerekecek. Bunu da Github release üzerinden gerçekleştireceğim.

Sürüm: v1.0.0
Kodlama Dili: C++
Credits: @Jacquelyn

:resim:

Ekli dosyayı görüntüle 82997

Ekli dosyayı görüntüle 82998

:video:

:özellik:

FakeLag
Remove Flash
Bhop
GlowEsp
RadarEsp
ThirdPerson
Desync
Aimbot (Legit, Rage)
BackTrack (aimbot gerekiyor)
Bomb Timer
TriggerBot

:indir:

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
thx for sharing bro

Onaylı Üye
Ödüller
6
Sosyal
link kırık

Seçkin Üye
Ödüller
1
i already tried a lot of one nothing happens

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
  AdBlock Detected
Elbette, reklam engelleme yazılımı, reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarır, ancak aynı zamanda web sitemizin bazı yararlı ve önemli özelliklerini de engeller. Mümkün olan en iyi site deneyimi için lütfen bir dakikanızı ayırarak AdBlocker'ınızı devre dışı bırakın.