Onaylı Üye
- Ödüller
- 1
I have played this game but it hard to aim in head and we can’t even open the scope in other guns like auto guns
thx for sharing broDikkat: Hile Jacquelyn tarafından yapılmıştır.Dolaylı yada dolaysız yoldan Memoryhackers yönetimi veyahut DwordTeam ile herhangi bir alakası yoktur.Oyundan yasaklanmanız durumunda kesinlikle hile yapımcısı veyahut Memoryhackers sorumlu tutulamaz.Hileyi aktif ettiğiniz an itibari ile kendi isteğiniz ile kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.
Merhaba canlar uzun süreden sonra tekrar (can sıkıntısı) bir proje ile karşınıza geldim xd öyle ImGui menü felan fistan uğraşmadım baştan belirteyim. Tamamen external bir hile tasarladım. Yetkili arkadaşlardan isteğim çalışıyor tagı verirlerse sevinirim. Hile kendini offsets bakımından update etmektedir, lakin HazeDumper üzerinden offsetleri çektiği için HazeDumper ne zaman offsets güncellemesi getirir ise o zaman güncelleniyor olacak baştan belirteyim. Proje içerisinde kendim güncelleme yapacak olursam eğer manuel olarak kendiniz indirmeniz gerekecek. Bunu da Github release üzerinden gerçekleştireceğim.
Sürüm: v1.0.0
Kodlama Dili: C++
Credits: @Jacquelyn
Ekli dosyayı görüntüle 82997
Ekli dosyayı görüntüle 82998
FakeLag
Remove Flash
Bhop
GlowEsp
RadarEsp
ThirdPerson
Desync