Güncelleniyor Counter-Strike:Global Offensive 10MG Console Command Hack

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
teşekkürler hocam elinize sağlık

Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
what is the ban risk?

Öylesine Bir Oyuncu
Seçkin Üye
Ödüller
8
Sosyal
7 HİZMET YILI
Ben mh ın kendi sc ini kullandım. Çok belli ettim diye ban verdi bana, bunu çok sağlıklı bulmadım açıkçası, ama şu an mh ın kendi sc i çok sağlam ilerletiyor beni

Seçkin Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Dikkat: Hile Jacquelyn tarafından yapılmıştır.Dolaylı yada dolaysız yoldan Memoryhackers yönetimi veyahut DwordTeam ile herhangi bir alakası yoktur.Oyundan yasaklanmanız durumunda kesinlikle hile yapımcısı veyahut Memoryhackers sorumlu tutulamaz.Hileyi aktif ettiğiniz an itibari ile kendi isteğiniz ile kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.

Merhaba canlar uzun süreden sonra tekrar (can sıkıntısı) bir proje ile karşınıza geldim xd öyle ImGui menü felan fistan uğraşmadım baştan belirteyim. Tamamen external bir hile tasarladım. Yetkili arkadaşlardan isteğim çalışıyor tagı verirlerse sevinirim. Hile kendini offsets bakımından update etmektedir, lakin HazeDumper üzerinden offsetleri çektiği için HazeDumper ne zaman offsets güncellemesi getirir ise o zaman güncelleniyor olacak baştan belirteyim. Proje içerisinde kendim güncelleme yapacak olursam eğer manuel olarak kendiniz indirmeniz gerekecek. Bunu da Github release üzerinden gerçekleştireceğim.

Sürüm: v1.0.0
Kodlama Dili: C++
Credits: @Jacquelyn

:resim:

Ekli dosyayı görüntüle 82997

Ekli dosyayı görüntüle 82998

:video:

:özellik:

FakeLag
Remove Flash
Bhop
GlowEsp
RadarEsp
ThirdPerson
Desync
Aimbot (Legit, Rage)
BackTrack (aimbot gerekiyor)
Bomb Timer
TriggerBot

:indir:

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

thank you its working fine

Isse Kun
Emektar Üye
Ödüller
15
Sosyal
9 HİZMET YILI
Ben mh ın kendi sc ini kullandım. Çok belli ettim diye ban verdi bana, bunu çok sağlıklı bulmadım açıkçası, ama şu an mh ın kendi sc i çok sağlam ilerletiyor beni
Hangi hileyi kullanacağını veya beğeneceğini sana söyleyemem ancak sağlıklılık konusuna gelecek olursan https://memoryhackers.org/konular/counter-strike-global-offensive-glowesp-hack-aralik2020.82487/ şu konuma bir bakmanı tavsiye ederim. Ben kesinlikle tamamen UD kalacak demiyorum elbet bir gün DT olarak her hilenin olduğu gibi ancak linkte verdiğim hilede uyguladığım sistem sayesinde DT olana kadar OW dışında ban atmıyor olacak yine de yorumun için teşekkür ederim

𐱅 𐰇 𐰼 𐰰
Ultra Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
güzel yapılmış bir hile emeğine sağlık deniyeceğim.

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
arkadaşım yaptı bende yapıcam ileride ...

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
thank you for sharing i will use it right away

Look what you have done
Ultra Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Kral döktürmüşsün yine eline emeğine sağlık.

Üye
3 HİZMET YILI
Dikkat: Hile Jacquelyn tarafından yapılmıştır.Dolaylı yada dolaysız yoldan Memoryhackers yönetimi veyahut DwordTeam ile herhangi bir alakası yoktur.Oyundan yasaklanmanız durumunda kesinlikle hile yapımcısı veyahut Memoryhackers sorumlu tutulamaz.Hileyi aktif ettiğiniz an itibari ile kendi isteğiniz ile kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.

Merhaba canlar uzun süreden sonra tekrar (can sıkıntısı) bir proje ile karşınıza geldim xd öyle ImGui menü felan fistan uğraşmadım baştan belirteyim. Tamamen external bir hile tasarladım. Yetkili arkadaşlardan isteğim çalışıyor tagı verirlerse sevinirim. Hile kendini offsets bakımından update etmektedir, lakin HazeDumper üzerinden offsetleri çektiği için HazeDumper ne zaman offsets güncellemesi getirir ise o zaman güncelleniyor olacak baştan belirteyim. Proje içerisinde kendim güncelleme yapacak olursam eğer manuel olarak kendiniz indirmeniz gerekecek. Bunu da Github release üzerinden gerçekleştireceğim.

Sürüm: v1.0.0
Kodlama Dili: C++
Credits: @Jacquelyn

:resim:

Ekli dosyayı görüntüle 82997

Ekli dosyayı görüntüle 82998

:video:

:özellik:

FakeLag
Remove Flash
Bhop
GlowEsp
RadarEsp
ThirdPerson
Desync
Aimbot (Legit, Rage)
BackTrack (aimbot gerekiyor)
Bomb Timer
TriggerBot

:indir:

is it still working?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...