Nope but 120fov bestcan we change the fov of this cheat
okeyNope but 120fov best![]()
Hayır, kesinlikle hepsinde çok iyi sıkıyor. Hatta bence kullanan kişinin de kendinden bir şeyler katması ban yeme oranında düşüş sağlayacağından gayet güzel. Aktif olarak kullanıyorum ve yine de sprayi çok güzel kendimce.@uhpep bundan yaklaşık 1 ay önce spray çok güzel işliyordu şimdi işlevini yitirmiş gibi yaklaşık 5 dakika önce girdiğimde neredeyse ak47 dışında diğer spraylerde adam vuramadım.
Edit: Evet biliyorum auto-update var ama spray konusunda pek hissedemedim eski etkiyi.
Hiçbir özellik hiçbir update sonucu değiştirilmedi, bozulmadı. İlk paylaşılan gün nasıl çalışıyorsa şu anda öyle çalışıyor.@uhpep bundan yaklaşık 1 ay önce spray çok güzel işliyordu şimdi işlevini yitirmiş gibi yaklaşık 5 dakika önce girdiğimde neredeyse ak47 dışında diğer spraylerde adam vuramadım.
Edit: Evet biliyorum auto-update var ama spray konusunda pek hissedemedim eski etkiyi.
Definitely, im using it on my main acc. If you know how tu use then its all fine.can i use it to climb rank ?
Hayır, hileyi açtığın an konuda belirtilen özellikler aktif olacaktır. Çok bir aim kayması yok ama haberin olsun. Ben de main hesapta kullanıyorum. Alışınca biraz da salak gibi davranırsan 3-5 raund ban yemezsin bence. İlk başlarda aç kapa yapabilirsin hileyi alışmak için legite. ESP tarzı bir şey olmadığı için normal oyun oynuyormuş gibi olacaksın. Space basılı tutma bu arada. Örneğin mid'de Xbox üstüne çıkarken space basılı tutarsan aşırı belli edersin.Merhaba, Sadece skin changerı kullanabilirmuyuz bu hilede hesabım seçkin ve rozetlerim var ban yemek istemiyorum .D
Öyle bir tuş yok çünkü hilenin bir menüsü yok.hileyi kapatıp acmak ıcın oyunda bıtusa basıp panel cıkıyo ya o hangı tus