Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Patrick Bateman
Süper Üye
Ödüller
6
Sosyal
5 HİZMET YILI
can we change the fov of this cheat

in love with AMD
Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
@uhpep bundan yaklaşık 1 ay önce spray çok güzel işliyordu şimdi işlevini yitirmiş gibi yaklaşık 5 dakika önce girdiğimde neredeyse ak47 dışında diğer spraylerde adam vuramadım.

Edit: Evet biliyorum auto-update var ama spray konusunda pek hissedemedim eski etkiyi.

20
Süper Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
@uhpep bundan yaklaşık 1 ay önce spray çok güzel işliyordu şimdi işlevini yitirmiş gibi yaklaşık 5 dakika önce girdiğimde neredeyse ak47 dışında diğer spraylerde adam vuramadım.

Edit: Evet biliyorum auto-update var ama spray konusunda pek hissedemedim eski etkiyi.
Hayır, kesinlikle hepsinde çok iyi sıkıyor. Hatta bence kullanan kişinin de kendinden bir şeyler katması ban yeme oranında düşüş sağlayacağından gayet güzel. Aktif olarak kullanıyorum ve yine de sprayi çok güzel kendimce.

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
Ödüller
16
7 HİZMET YILI

Hiçbir özellik hiçbir update sonucu değiştirilmedi, bozulmadı. İlk paylaşılan gün nasıl çalışıyorsa şu anda öyle çalışıyor.

Banlı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Eline sağlık uhpep'immm

Uzman Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Tekrar CS:GO yapmanın zamanı geliyor galiba.

Seçkin Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
forum içi paylaşılan hileleri nasıl açabiliriz

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
tam anlamadım ne hilesi olduğunu ama deneyeip görelim bakalım

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Merhaba, Sadece skin changerı kullanabilirmuyuz bu hilede hesabım seçkin ve rozetlerim var ban yemek istemiyorum .D

20
Süper Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Merhaba, Sadece skin changerı kullanabilirmuyuz bu hilede hesabım seçkin ve rozetlerim var ban yemek istemiyorum .D
Hayır, hileyi açtığın an konuda belirtilen özellikler aktif olacaktır. Çok bir aim kayması yok ama haberin olsun. Ben de main hesapta kullanıyorum. Alışınca biraz da salak gibi davranırsan 3-5 raund ban yemezsin bence. İlk başlarda aç kapa yapabilirsin hileyi alışmak için legite. ESP tarzı bir şey olmadığı için normal oyun oynuyormuş gibi olacaksın. Space basılı tutma bu arada. Örneğin mid'de Xbox üstüne çıkarken space basılı tutarsan aşırı belli edersin.

Hand Of The God
Ultra Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
bu adam bu isi yapio net ...

Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
hileyi kapatıp acmak ıcın oyunda bıtusa basıp panel cıkıyo ya o hangı tus

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...