gir 1 2 hafta dene belli olumuyor bazen atıyor bazen atmıyor riske girme gene main hesaplaŞuan ki durumu nedir ban riski var mı bir kaç arkadaş ban yedim diyor yorumlarda
Bana ait olan hile ile 3 aydır oynuyorum ve herhangi bir banlanma söz konusu olmadıvalla ben 2 gündür yan hesapla deniyorum eski sistemde sorun yok yeni loaderden dolayı ban dalgası oldu buyuk bi ihtimalle suan normal oynanıyor ama siz yine main hesapla acmadan 1 saat yan carla girin ondan sonra acın derım banlanırsa zaten oyuna girer girmez ban atıyor
valla aga 5 6 gün önce girdim işte direk ban attı o sıralar yenı loader vardı aktif ediyoduk oyuna girer girmez atıyodu bazende 1 2 saat oynayınca ama suan sorun yokBana ait olan hile ile 3 aydır oynuyorum ve herhangi bir banlanma söz konusu olmadı
Açık Değilken şuan fixliyken nasıl vac yiyip denedin anlamadım başka birşey vardır kaçgündür oynuyorum benElinize sağlık fakat ilk oyunumda vac attı kullanıcak olan arkadaşlar bilginiz olsun vac korumalı değil sanırım kötü oynamama rağmen vac yedim yan hesaplarınızla bi deneyin derim.