Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Isse Kun
Emektar Üye
Ödüller
15
Sosyal
9 HİZMET YILI
Ban söz konusu ise bu durumu bana bildirin ki gereğini yapalım diğer arkadaşlarımızın hesapları da boş yere heba olmasın.

Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
valla ben 2 gündür yan hesapla deniyorum eski sistemde sorun yok yeni loaderden dolayı ban dalgası oldu buyuk bi ihtimalle suan normal oynanıyor ama siz yine main hesapla acmadan 1 saat yan carla girin ondan sonra acın derım banlanırsa zaten oyuna girer girmez ban atıyor

Isse Kun
Emektar Üye
Ödüller
15
Sosyal
9 HİZMET YILI
valla ben 2 gündür yan hesapla deniyorum eski sistemde sorun yok yeni loaderden dolayı ban dalgası oldu buyuk bi ihtimalle suan normal oynanıyor ama siz yine main hesapla acmadan 1 saat yan carla girin ondan sonra acın derım banlanırsa zaten oyuna girer girmez ban atıyor
Bana ait olan hile ile 3 aydır oynuyorum ve herhangi bir banlanma söz konusu olmadı

Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Bana ait olan hile ile 3 aydır oynuyorum ve herhangi bir banlanma söz konusu olmadı
valla aga 5 6 gün önce girdim işte direk ban attı o sıralar yenı loader vardı aktif ediyoduk oyuna girer girmez atıyodu bazende 1 2 saat oynayınca ama suan sorun yok

Isse Kun
Emektar Üye
Ödüller
15
Sosyal
9 HİZMET YILI
Gençler pusuda kalın bu gece VİP hile paylaşacağım.

Ultra Üye
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
sadece glow daha fazla çeşit olabilirmiş ama neyse bide böyle dahamı güvenli oluyor

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Elinize sağlık fakat ilk oyunumda vac attı kullanıcak olan arkadaşlar bilginiz olsun vac korumalı değil sanırım kötü oynamama rağmen vac yedim yan hesaplarınızla bi deneyin derim.

Üye
6 HİZMET YILI
Elinize sağlık fakat ilk oyunumda vac attı kullanıcak olan arkadaşlar bilginiz olsun vac korumalı değil sanırım kötü oynamama rağmen vac yedim yan hesaplarınızla bi deneyin derim.
Açık Değilken şuan fixliyken nasıl vac yiyip denedin anlamadım başka birşey vardır kaçgündür oynuyorum ben

Son düzenleme:
Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
kardeşim yaklaşık 1 aydır oynuyorum ban yemedim hile çok guzel eline saglık güncelleme yapmanı beklıyorum :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...