artık cevap verin hile %100oluyor oyuna giriyorum oyunu alta aldığımda hala memory hackers hile menüsü kapanmamış orda duruyor ınserte basınca birşey olmuyor
oyunu açıpdamı hileyi açıyım hileyi açıpdamı oyunu açıyım? ben inserte felan basıyorum genede çalışmıyo bununla bi ilgisi olabilirmi ve hileyi açınca %100 oluyo ya onun gitmesi gerekmiyomu olunca beynim parçalandı help kısaca çalıştıramadım.
İlgili üyeler ve hile yapımcıları lütfen hileyi kontrol eder misiniz VAC konusunda çünkü bu hileden dolayı belli etmemesine rağmen VAC yediğini iddia eden arkadaşlar var .
beyler bu kadar çok şikayet etceğinize kendiniz yapın hile ozaman adamlar uğraşmış burda hile yapmış birde bu güzel hileyi ücretsiz veriyolar gidin 300 400tl verin hile satın alın beğenmiyosanız aq adamlar burda biz oyunu oynayalım diye hile yapıyor paylaşıyor 2dk uğraşıp güzel ayar çekeceğinize burda 5dk adamlara mesaj atıyonuz aq az uğraşın güzel ayar yapın ben ayar yapıyorum güzelde çalışıyor hile
ilk kez vac yedim hilede bu sefer bir sıkıntı var arkadaslar. daha once ow yemıstım ama bu sefer rekatcı gırmedıgım halde hıleye patch gelınce bakmak için olum macı attım bıkac el herhalde artık hile algılanıyor. bu da kanıtı.
ilk kez vac yedim hilede bu sefer bir sıkıntı var arkadaslar. daha once ow yemıstım ama bu sefer rekatcı gırmedıgım halde hıleye patch gelınce bakmak için olum macı attım bıkac el herhalde artık hile algılanıyor. bu da kanıtı.
boşuna lm3 lm2 lm neyse veya injectr olmuyor hatalarını çözmeye çalışmayın hile açılıncada bir süre sonra bazen 2-3 dk içinde bazen 5 bazen 10 oyun kendini kapatıyor csgo.exe çalısmayı durduruyor hile bozuk arkadaşlar
Beyler bende lm3 hatası alıyorum ama szin dediğiniz gibi sorunlarla karşılaşmıyorum hileyi oyuna giriyorum lobide kabul et butonuna bastıktan sonra oyuna girerken oyunu alta alıp açıyorum loader dolana kardar açılan pencereyi kapamıyorum lm3 hatası veriyor ok diyorum 2 ci lm3 hatası verdikten sonra onada ok dediğimde hile aktif oluyor sonra pencereyi kapatıp oyuna giriyorum ama her oyuna girerken aynı şekilde yapıyorum bende oluyor sizde olurmu bilmiyorum beyler hadi herkeze kolay gelsin.