Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hayatına Anlam Yüklüyor (%99 Loading)
Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
hile hala çalışmıyor inject olmuyor
yardım et admin yapıyorum herşeyi onay sistemi onayı vs. fakat load diyip oyuna girdiğimde insert tuşuna basınca hiçbir şey olmuyor
hileyi açıyorum %100 oluyo oyunu acıyorum o program kapanmıyo oyunda hilede acılmıyo
artık cevap verin hile %100oluyor oyuna giriyorum oyunu alta aldığımda hala memory hackers hile menüsü kapanmamış orda duruyor ınserte basınca birşey olmuyor
inject edilmiyo csgo ya
oyunu açıpdamı hileyi açıyım hileyi açıpdamı oyunu açıyım? ben inserte felan basıyorum genede çalışmıyo bununla bi ilgisi olabilirmi ve hileyi açınca %100 oluyo ya onun gitmesi gerekmiyomu olunca beynim parçalandı help kısaca çalıştıramadım.
İlgili üyeler ve hile yapımcıları lütfen hileyi kontrol eder misiniz VAC konusunda çünkü bu hileden dolayı belli etmemesine rağmen VAC yediğini iddia eden arkadaşlar var .
Herkeste olan bir sıkıntı.Rexy ile konustum.Çözümü şudur ki :
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Atmış olduğum linkten x86 olanını indirip bilgisayarınıza kurmanız gerekicektir.Sonrasında ise işlemlerinizi tekrarlayarak sorundan kurtulabilirsiniz.
en eski hileyi kullansak konsoldan fln açıyorduk seçiyoduk ayware fln diye onu kullansak vac ban yermiyiz ?
Belli etmezseniz yemezsiniz.

Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI

Atmış olduğum linkten x86 olanını indirip bilgisayarınıza kurmanız gerekicektir.Sonrasında ise işlemlerinizi tekrarlayarak sorundan kurtulabilirsiniz.

Visual Studio 2017 indiremedim setupu açıp kurmaya başladığımda başarız diyor ne yapmam gerek?

Üye
8 HİZMET YILI
beyler bu kadar çok şikayet etceğinize kendiniz yapın hile ozaman adamlar uğraşmış burda hile yapmış birde bu güzel hileyi ücretsiz veriyolar gidin 300 400tl verin hile satın alın beğenmiyosanız aq adamlar burda biz oyunu oynayalım diye hile yapıyor paylaşıyor 2dk uğraşıp güzel ayar çekeceğinize burda 5dk adamlara mesaj atıyonuz aq az uğraşın güzel ayar yapın ben ayar yapıyorum güzelde çalışıyor hile
tamamda hile çalışmıyor demeyelimi

Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
lm3 hatası yok mu çözümü visual yükledim olmuyor

Üye
8 HİZMET YILI

dediğinizi birebir yaptım ancak sorun hala çözülmedi deneyebileceği

dediklerinizi birebir uyguladım ama hile hala olmuyor

Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
ilk kez vac yedim hilede bu sefer bir sıkıntı var arkadaslar. daha once ow yemıstım ama bu sefer rekatcı gırmedıgım halde hıleye patch gelınce bakmak için olum macı attım bıkac el herhalde artık hile algılanıyor. bu da kanıtı.

Onaylı Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
ilk kez vac yedim hilede bu sefer bir sıkıntı var arkadaslar. daha once ow yemıstım ama bu sefer rekatcı gırmedıgım halde hıleye patch gelınce bakmak için olum macı attım bıkac el herhalde artık hile algılanıyor. bu da kanıtı.

owertwatch yemişssin kardeşim

Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
abi para kazanırsanız csgodan kazanırsınız arkadaşın dediği gibi lütfen csgo pro gelsin lütfen ya

Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
boşuna lm3 lm2 lm neyse veya injectr olmuyor hatalarını çözmeye çalışmayın hile açılıncada bir süre sonra bazen 2-3 dk içinde bazen 5 bazen 10 oyun kendini kapatıyor csgo.exe çalısmayı durduruyor hile bozuk arkadaşlar

Uzman Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
kardeşim şu an kullanıyosun bir sıkıntı varmı?
hayır kullanyorum supreme oldum

ya tamam çalışıyorda levelleri hep 1 gösteriyor rütbeyi göstermiyor sıkıntı çıkarıyor hep bir de ayarları kaydetme çalışmıyor
kardeşim skin changer ın yanında envanter changer var ona tıkla aç apply de rankın gözükür

Beyler bende lm3 hatası alıyorum ama szin dediğiniz gibi sorunlarla karşılaşmıyorum hileyi oyuna giriyorum lobide kabul et butonuna bastıktan sonra oyuna girerken oyunu alta alıp açıyorum loader dolana kardar açılan pencereyi kapamıyorum lm3 hatası veriyor ok diyorum 2 ci lm3 hatası verdikten sonra onada ok dediğimde hile aktif oluyor sonra pencereyi kapatıp oyuna giriyorum ama her oyuna girerken aynı şekilde yapıyorum bende oluyor sizde olurmu bilmiyorum beyler hadi herkeze kolay gelsin.
Öncelikle herkeze değil Herkese olacak evet bendede öyle oluyor sorunsuz çalışıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...