Hayatına Anlam Yüklüyor (%99 Loading)
Seçkin Üye
hile hala çalışmıyor inject olmuyor
yardım et admin yapıyorum herşeyi onay sistemi onayı vs. fakat load diyip oyuna girdiğimde insert tuşuna basınca hiçbir şey olmuyor
hileyi açıyorum %100 oluyo oyunu acıyorum o program kapanmıyo oyunda hilede acılmıyo
artık cevap verin hile %100oluyor oyuna giriyorum oyunu alta aldığımda hala memory hackers hile menüsü kapanmamış orda duruyor ınserte basınca birşey olmuyor
inject edilmiyo csgo ya
oyunu açıpdamı hileyi açıyım hileyi açıpdamı oyunu açıyım? ben inserte felan basıyorum genede çalışmıyo bununla bi ilgisi olabilirmi ve hileyi açınca %100 oluyo ya onun gitmesi gerekmiyomu olunca beynim parçalandı help kısaca çalıştıramadım.
Herkeste olan bir sıkıntı.Rexy ile konustum.Çözümü şudur ki :İlgili üyeler ve hile yapımcıları lütfen hileyi kontrol eder misiniz VAC konusunda çünkü bu hileden dolayı belli etmemesine rağmen VAC yediğini iddia eden arkadaşlar var .
Bağlantıları görmek için lütfen
Giriş Yap
Atmış olduğum linkten x86 olanını indirip bilgisayarınıza kurmanız gerekicektir.Sonrasında ise işlemlerinizi tekrarlayarak sorundan kurtulabilirsiniz.
Belli etmezseniz yemezsiniz.en eski hileyi kullansak konsoldan fln açıyorduk seçiyoduk ayware fln diye onu kullansak vac ban yermiyiz ?