Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Confused
Onaylı Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
Hileyi açınca oyunu kapananlar için tek çözüm tekrar denemek arkadaşlar olmazsa bir daha olmazsa bir daha...

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Vac bağlantısı doğrulanmadı hatası alıyorum
Oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrula yükleme yapsın. Eğer bulamazsan Steam - Kütüphane - CSGO sağ tık - Özellikler - Yerek dosyalar - Oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrula.
Post automatically merged:

Hileyi açınca oyunu kapananlar için tek çözüm tekrar denemek arkadaşlar olmazsa bir daha olmazsa bir daha...
Sorun basit exe yi açmadan oyuna gir çık exe yi aç oyuna gir tekrar.

فَصَبْرٌ جَمِيلٌ
Banlı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
using this for the 4th day no ban yet

Uzman Üye
Ödüller
4
9 HİZMET YILI
5 rekabetçi maç attım fov ve aimbot ayarlarını kendime göre düzenledim legit cfg de aimbot kapalı geliyor çünkü hvh de ise aimbot ayarı açık ve hvh ye göre ayarlanmış cfg ler kısaca iyi legit cfg için biraz daha ayar yapabilirsiniz kendinize göre. Ban riski konusuna gelir isek ban riski her hile için geçerli bunu zaten biliyorsunuzdur ama lafa girerken yazıyoruz işte öyle şöyle ki legit ayarlarda oynar fazla belli etmezseniz pek sıkıntı olacağını sanmıyorum uzun süre aynı hesapla oynarsınız ben bundan öncesinde paralı cs go hileleri kullanırdım yalan yok ama sbyte bunların hepsini ikiye katlar hem ücretsiz olması hem cfg lerin ona göre düzenlenmesi skin changer, radar hack, diğer ek özellikleriyle çok iyi bir hile kullanın kullanın ama yan hesap açıp kullanın ne olur ne olmaz ana hesabınızı riske etmeyin tavsiyem o olacaktır.
Bilgilendirme için teşekkürler.Bazı hileler belli etmesende açtıktan 1 saat sonra banlıyor.Anladığım kadarıyla bu biraz daha güvenli bir hile.Teşekkür ederim

Uzman Üye
Ödüller
4
9 HİZMET YILI
Anladım dostum.Vakit ayırdığın için sağol şimdi yüklüyorum.

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Vac ban yedim 1 saat içersinde belli etmeden sadece legit kullandığım halde hile kullanmayın pişmanlıktır :D

Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
elinize sağlık mis gibi çalışıyor şuanda 1 aya yakındır kullanıyorum hala vac yemedim :d

Your Friendly Neighbor
Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
so many functions in this one mann!!! <3

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Normalde sByte sorun çıkarmazdı, VAC yemezdik fakat açık konuşayım bugün yeni hesap açtım ve sadece 2 kere ölüm maçı attım.Telefonumun güncelleme indirdiği dolayısıyla pingim fazla olduğu için ölüm maçından çıkıp botlarla maça gireyim dedim. Mirage açılırken "Vac banned from secure server" diye uyarı aldım. Çok da güvenmeyin arkadaşlar hileye, mümkünse ana hesabınızı bulaştırmayın.

Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
bu csgo hılesı 2017 den beri guncellenyormu helal olsun be hile müq bu arada

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...