Üye
Hileyi açınca oyun kapanıyor dostum dün kullanmıştım halbuki
Oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrula yükleme yapsın. Eğer bulamazsan Steam - Kütüphane - CSGO sağ tık - Özellikler - Yerek dosyalar - Oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrula.Vac bağlantısı doğrulanmadı hatası alıyorum
Sorun basit exe yi açmadan oyuna gir çık exe yi aç oyuna gir tekrar.Hileyi açınca oyunu kapananlar için tek çözüm tekrar denemek arkadaşlar olmazsa bir daha olmazsa bir daha...
Bilgilendirme için teşekkürler.Bazı hileler belli etmesende açtıktan 1 saat sonra banlıyor.Anladığım kadarıyla bu biraz daha güvenli bir hile.Teşekkür ederim5 rekabetçi maç attım fov ve aimbot ayarlarını kendime göre düzenledim legit cfg de aimbot kapalı geliyor çünkü hvh de ise aimbot ayarı açık ve hvh ye göre ayarlanmış cfg ler kısaca iyi legit cfg için biraz daha ayar yapabilirsiniz kendinize göre. Ban riski konusuna gelir isek ban riski her hile için geçerli bunu zaten biliyorsunuzdur ama lafa girerken yazıyoruz işte öyle şöyle ki legit ayarlarda oynar fazla belli etmezseniz pek sıkıntı olacağını sanmıyorum uzun süre aynı hesapla oynarsınız ben bundan öncesinde paralı cs go hileleri kullanırdım yalan yok ama sbyte bunların hepsini ikiye katlar hem ücretsiz olması hem cfg lerin ona göre düzenlenmesi skin changer, radar hack, diğer ek özellikleriyle çok iyi bir hile kullanın kullanın ama yan hesap açıp kullanın ne olur ne olmaz ana hesabınızı riske etmeyin tavsiyem o olacaktır.
oldu sonundahileyi indiremiyorum yardımcı olabilecek varmı acaba
tamam cevabın için teşekkürlerÇalışmaktadır kullanabilirsiniz güncel.