Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
ben kullanıyorum halen çatır kütür patır bam bam bam elinize sağlık gerçek den açarlarsa açıyorum yoksa asla açmam hıle mi oda ne tövbe :cool:;):lazerdoge:

Üye
10 HİZMET YILI
memoryui den bakıyorum bende halen güncelleniyor olarak gözüküyor hala sarı ışık yani.. siz nerden giriyorsunuz farklı bir platform mu var :D

Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
memoryui den bakıyorum bende halen güncelleniyor olarak gözüküyor hala sarı ışık yani.. siz nerden giriyorsunuz farklı bir platform mu var :D
yok bro ben de halen çalışıyor site de baktıgım da yani kontrol ettiğim de site de konu içerisin de güncelleme yazıyordu ama oyun da kullanmaya devam ediyorum sıfır sıkıntı

Süper Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Windows 7 32 çalışmıyor galiba.

-Launcherdan girince düzeldi.

Banlı Üye
7 HİZMET YILI
Güncelleme getirdiğinizde tekrar mı indirmek gerekiyor ? ve güncelleniyor yazıyodu konuda ben hileyi yine kullanıyodum nasıl oluyo D:

ベータテスター
Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Güncelleme getirdiğinizde tekrar mı indirmek gerekiyor ? ve güncelleniyor yazıyodu konuda ben hileyi yine kullanıyodum nasıl oluyo D:
undetected'di güncellenirken yani tehlikeli bir şey yapmışsın VAC dalgası gelirse ban yiyebilirsin direk
Post automatically merged:

ben de yedim vac dalgası var galiba :D
vac'mı yediniz overwatch'mı ben yemiyorum siz nasıl yiyorsunuz ?

Uzman Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Ben bu hileyi çözemedim sadece tüm silahlarda aim kullanmak istiyorum öyle çok fazla açmak istemiyorum nasıl bir ayar yapmalıyım neleri aktif etmeyilim basit şekilde kullanmak istiyorum

Süper Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Bu dosyanın sürümü çalıştırdığınız Windows sürümüyle uyumlu değildir.Hatası veriyor ^^

live the moment
Süper Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Hile güzel 1 gün kullandım dünden beri wallhack sorunsuz yalnız aim kalitesiz yani legitte neredeyse hiç aim yok . sprey no recoil dersek oda yok cross kendi kendine yukarı kalkıyor ama sekmeye bir faydası yok. rageye gelirsek onu kesinlikle açmayın zıplayarak tek atiyorsun o derece rage daha kaliteli bir config şart güzel ama çok iyi değil. @Pikachu7

Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
insertte legite basınca menü donuyo trigger ve backtracke basınca oyun kapanıyo bune

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
vıdeodakı gıbı oynarsanz vac rahat yersnz herkes sızı reportlıcak cunkı

Uzman Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
aim olarak çok kötü ya karışık bir sürü ayarı var tek tek yapması zor eskiden siyah ekranda tık tık yapıyorduk güncelleyerek çeşitliklik getirmişler ama basitliği kalmamıs kötü olmus

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...