Seçkin Üye
ben kullanıyorum halen çatır kütür patır bam bam bam elinize sağlık gerçek den açarlarsa açıyorum yoksa asla açmam hıle mi oda ne tövbe 

yok bro ben de halen çalışıyor site de baktıgım da yani kontrol ettiğim de site de konu içerisin de güncelleme yazıyordu ama oyun da kullanmaya devam ediyorum sıfır sıkıntımemoryui den bakıyorum bende halen güncelleniyor olarak gözüküyor hala sarı ışık yani.. siz nerden giriyorsunuz farklı bir platform mu var![]()
kullandığın başka hile var mıydı ?Vac? Yedim
Deneme hesabı actım pc temiz pc 5 macta patlatıkullandığın başka hile var mıydı ?
Zaten hile copy paste bazı yabancı forumlarda varkullandığın başka hile var mıydı ?
Ya zaten free hilelerin nerdeyse hebsi valveye aitkullandığın başka hile var mıydı ?
undetected'di güncellenirken yani tehlikeli bir şey yapmışsın VAC dalgası gelirse ban yiyebilirsin direkGüncelleme getirdiğinizde tekrar mı indirmek gerekiyor ? ve güncelleniyor yazıyodu konuda ben hileyi yine kullanıyodum nasıl oluyo D:
vac'mı yediniz overwatch'mı ben yemiyorum siz nasıl yiyorsunuz ?ben de yedim vac dalgası var galiba![]()
undetected'di güncellenirken yani tehlikeli bir şey yapmışsın VAC dalgası gelirse ban yiyebilirsin direk
Post automatically merged:
reis peki şuan detected ile güvende miyiz ?