Seçkin Üye
csde hile kullancaksanız free kullanmayın benim tavsiyem özellikle main hesaplarda ama diğer oyun hilelerine lafım yok
Ağa acil cevap verir misin bende yan hesapta kullandım fakat sen bu hesabında 1 kere bile acmismiydın yoksa bu hesapta hiç acmadanmi yedin3K LIK HESAP İÇERİSİNDE OYUNUYLA GİTTİ AÇMADIĞIM HALDE VAC YEDİM ? HER ŞEY SİLİNMİŞ OLDUĞU HALDE...
ARKA PLANDA MINING YAPIYOR ARKA PLANDA BU HİLE
Ekli dosyayı görüntüle 44761
Hesabım vac ban yedi, 2 gündür hastayım, oyuna giremedim ve vac ban yemişim. OVERVATCH DEĞİLDİR. GELİP BURDA BOŞ YAPMAYIN LÜTFEN. HİLE FİX. Mdem loader yapıyorsunuz biz niye ban yiyoruz hala. arkada nasılçalışıyor bu hile niye saptanıyor.
geçmiş olsun kardeşim, benimde 1k lık hesabım gitti 2 3 gündür pc bile açmadım3K LIK HESAP İÇERİSİNDE OYUNUYLA GİTTİ AÇMADIĞIM HALDE VAC YEDİM ? HER ŞEY SİLİNMİŞ OLDUĞU HALDE...
ARKA PLANDA MINING YAPIYOR ARKA PLANDA BU HİLE
Ekli dosyayı görüntüle 44761
geçmiş olsun kardeşim, benimde 1k lık hesabım gitti 2 3 gündür pc bile açmadım
kardeşim overwatch yesem bu benim suçum olurdu. ben direk vac ban yedim, bu hilenin yapımcısının suçudur. sayfanın en başında bizim sorumluluğumuzda değildir demiyor. Ayrıca burda bir loader sistemi var. Neyin alfını atamıyorum???Yetkililere laf atamazsın kardeşim onlar her hilenin ban riski mevcuttur diyor. Bu konuda bize laf düşmez biz hileyi kullanarak hatayı yaptık. Mesela ben sadece skin changer açtm kapattım biraz kullandım. Sonra hiç açmadım haftalarca baktım ban yemişim. Her şeyi silsemde elbette bir eksiğim vardı demek ki adamlara suç atma adamlar zaten her bahsediyor riskten