Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
csde hile kullancaksanız free kullanmayın benim tavsiyem özellikle main hesaplarda ama diğer oyun hilelerine lafım yok

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Beyler hesap vac yedi sakın hile ile girmeyin.

Üye
6 HİZMET YILI
Osiris Paste Dimi :D
Bari Menü Font,Color Değiştireydiniz

Üye
6 HİZMET YILI
Seçkin Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Hesabım vac ban yedi, 2 gündür hastayım, oyuna giremedim ve vac ban yemişim. OVERVATCH DEĞİLDİR. GELİP BURDA BOŞ YAPMAYIN LÜTFEN. HİLE FİX. Mdem loader yapıyorsunuz biz niye ban yiyoruz hala. arkada nasılçalışıyor bu hile niye saptanıyor.

Uzman Üye
Ödüller
7
Sosyal
9 HİZMET YILI
Hesabım vac ban yedi, 2 gündür hastayım, oyuna giremedim ve vac ban yemişim. OVERVATCH DEĞİLDİR. GELİP BURDA BOŞ YAPMAYIN LÜTFEN. HİLE FİX. Mdem loader yapıyorsunuz biz niye ban yiyoruz hala. arkada nasılçalışıyor bu hile niye saptanıyor.

Yetkililere laf atamazsın kardeşim onlar her hilenin ban riski mevcuttur diyor. Bu konuda bize laf düşmez biz hileyi kullanarak hatayı yaptık. Mesela ben sadece skin changer açtm kapattım biraz kullandım. Sonra hiç açmadım haftalarca baktım ban yemişim. Her şeyi silsemde elbette bir eksiğim vardı demek ki adamlara suç atma adamlar zaten her bahsediyor riskten

Uzman Üye
Ödüller
7
Sosyal
9 HİZMET YILI
geçmiş olsun kardeşim, benimde 1k lık hesabım gitti 2 3 gündür pc bile açmadım

ya ona buna değilde aimbot falan kullanmadan emek ile kastığım kasa çıkartıp sattığım 15 levele gram para vermeden yükselttiğim steam hesabında cs go gitti herkes hile sanacak beni aimbot falan sanacak ismimi xantares yaptım o kadar KDA kastım sunucularda globaldim.

Kötü yanı beni gerçekten aimbot falan izleme kullanan biri sanacaklar ona üzülüyorum

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
ellerine sağlık ama fazla belli etmemek lazım kuzenim ban yedi çünkü

Seçkin Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Yetkililere laf atamazsın kardeşim onlar her hilenin ban riski mevcuttur diyor. Bu konuda bize laf düşmez biz hileyi kullanarak hatayı yaptık. Mesela ben sadece skin changer açtm kapattım biraz kullandım. Sonra hiç açmadım haftalarca baktım ban yemişim. Her şeyi silsemde elbette bir eksiğim vardı demek ki adamlara suç atma adamlar zaten her bahsediyor riskten
kardeşim overwatch yesem bu benim suçum olurdu. ben direk vac ban yedim, bu hilenin yapımcısının suçudur. sayfanın en başında bizim sorumluluğumuzda değildir demiyor. Ayrıca burda bir loader sistemi var. Neyin alfını atamıyorum???
Post automatically merged:

Ayrıca burda sürekli çalışıyor durumunda gözüküyor. Çalışıyorda fixlenmiş kardeşim o kadar insan yazmış. Bir tane yetkili bize ulaşıpta ilgilenmiyor. Parasıyla gider satın alırım exe dosyasıyla uğraşmam. Bu ne biçim iş böyle.

Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Hileyi ölüm maçın da açmama rağmen direk vac ban yedim teşekkürler

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
1 ay kullandım yeri geldi belli ettim yeri geldi belli etmedim vacda yemedim owde ama bu aralar sanırım hile fix tavsiye etmem güncellenince istediğiniz gibi kullanın.

Üye
6 HİZMET YILI
Hile ile rekabetçi maç girilmiyor 3. parti yazılım tespit edildi diyor bende bu uyarıyı verdikten sonra hesap 2 gün sonra ban yedi. hileyi tespit ediyor 3. parti yazılım olarak girmeyin bu hile ile hem zaten oynayamıyorsunuz boş yere ban yemeyin sizde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...