Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ÇalışmıyorCounter Strike Global Offensive - sByte Vip Csgo Hack
çıktığından beri kullanıyorum, hiçbir şekilde vac ban yemedim, ama şu sıralar inject yaptıkdan sonra Error Code 3 : 0xc0000022 hatası alıyorum, çözümü bilen varsa yazabilir
Her hile de olduğu gibi bunda da tabi ki ban yeme ihtimalin mevcut. Ancak Legit bir şekilde oynar isen herhangi bir sorun yaşayacağını sanmıyorum. Uzun süredir kullanıyorum herhangi bir sorun yaşamadım. Eşyalarım vardı satacağım ve yarın Cs:Go Prime hesaba geçeceğim o zaman da safe oynar isem büyük ihtimalle uzun süre oynarım. Dikkatli ol, içeriğinde bulunan Legit config kullanmaya özen göster ve Smooth ayarın genelde 5 üzerinde olsun. Trigger kullanma, zaten gerek yok. Esp'de de arada bir adamı görmene rağmen sırtını dönerek farklı yöne bakarak ilerle. Zaten amaç en iyi olmak değil, kazanmak. İyi forumlar
çıktığından beri kullanıyorum, hiçbir şekilde vac ban yemedim, ama şu sıralar inject yaptıkdan sonra Error Code 3 : 0xc0000022 hatası alıyorum, çözümü bilen varsa yazabilir
Oyun ile alakalı olan bir sorun bu dostum. Yönetici olarak başlatmaya ve Görev Yöneticisi - Csgo.exe - Ayrıntılara Git -csgo.exe sağ tık Öncelik ayarla Yüksek + Benzeşmeyi ayarla İlk iki seçenek tık kaldır. Belki bir nebze daha iyi çalıştırır. Hileyi çalıştırarak oyuna girme, önce oyuna gir kapat, sonra inject çalıştır. İyi forumlar