Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
5 HİZMET YILI
Error Code 3 : 0xc0000022 || hatası alıyorum, silip tekrar yükledim hala aynı hata, çözümü bilen var mı

Üye
6 HİZMET YILI
Cok vac yazan var hileyi belli ederseniz overwatch bani yersiniz

Jeg liker ikke når folk gir meg ting
Uzman Üye
Ödüller
8
Sosyal
7 HİZMET YILI
eline sağlık :)

Banlı Üye
5 HİZMET YILI
çıktığından beri kullanıyorum, hiçbir şekilde vac ban yemedim, ama şu sıralar inject yaptıkdan sonra Error Code 3 : 0xc0000022 hatası alıyorum, çözümü bilen varsa yazabilir

Rude01
Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Kullanacak arkadaşlar Fps düşüşü yaşatabiliyor ona göre kullanın +

* xάήάx *
Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
bn yeme riskimiz varmı

Her hile de olduğu gibi bunda da tabi ki ban yeme ihtimalin mevcut. Ancak Legit bir şekilde oynar isen herhangi bir sorun yaşayacağını sanmıyorum. Uzun süredir kullanıyorum herhangi bir sorun yaşamadım. Eşyalarım vardı satacağım ve yarın Cs:Go Prime hesaba geçeceğim o zaman da safe oynar isem büyük ihtimalle uzun süre oynarım. Dikkatli ol, içeriğinde bulunan Legit config kullanmaya özen göster ve Smooth ayarın genelde 5 üzerinde olsun. Trigger kullanma, zaten gerek yok. Esp'de de arada bir adamı görmene rağmen sırtını dönerek farklı yöne bakarak ilerle. Zaten amaç en iyi olmak değil, kazanmak. İyi forumlar
Post automatically merged:

çıktığından beri kullanıyorum, hiçbir şekilde vac ban yemedim, ama şu sıralar inject yaptıkdan sonra Error Code 3 : 0xc0000022 hatası alıyorum, çözümü bilen varsa yazabilir

Oyun ile alakalı olan bir sorun bu dostum. Yönetici olarak başlatmaya ve Görev Yöneticisi - Csgo.exe - Ayrıntılara Git -csgo.exe sağ tık Öncelik ayarla Yüksek + Benzeşmeyi ayarla İlk iki seçenek tık kaldır. Belki bir nebze daha iyi çalıştırır. Hileyi çalıştırarak oyuna girme, önce oyuna gir kapat, sonra inject çalıştır. İyi forumlar

Uzman Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Gerçekten denemek istedim ama şimdi yapamam

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...