死
Ultra Üye
eğilirken hızlı yürüyorsun galibateşekkür ederim bir de mümkünse fast duck nedir onu da açıklayabilir misinizyeniyim biraz kusuruma bakmayınız.
eğilirken hızlı yürüyorsun galibateşekkür ederim bir de mümkünse fast duck nedir onu da açıklayabilir misinizyeniyim biraz kusuruma bakmayınız.
Bende Tüm Ayarlar Açıktı Banlanmadım Report Edince Nick Değişiyor.hileyi belli edersek vac yeriz aksi taktirde yemeyiz degilmi
oyunu başlat anamenüden alt+tab yaptıktan sonra hileyi çalıştır cmd ekranında oyun bekleniyor dedikten sonra açılan chrome sayfasını kapatıp oyuna dön 5 sn bekle üst panel gelecektir bende o şekilde geliyor en azından.Aimbot desteğinin göremedim,ve ayrıca bu hilenin nasıl yapıldığını anlatabilecek var mıdır? İndiriyorum
Download Link:Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Cfg Linki :Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Cfg dosyalarını Belgeler \ sByteCSGONew içine atacaksınız. Fakat olmuyor oyun açılmadan kapanıyor ! Destek verin lütfen.
Hayır. Csgo da ardarda eğilmek yasaklı 2. 3. eğiliş te yavaşlamaya başlıyor ve daha da eğilemiyorsun Fast Duck hem bunu kapatıyor hemde arka arkaya hızlıca eğilip kalkabiliyorsun.eğilirken hızlı yürüyorsun galiba
Ne zaman yedin dostum ?vac yiyoz
when you got banned with this hack ? today ?still VAC baning, just a little of the Aim and "BOOM", Baned again.
Bendede öyle site ile kaynaklı herhaldesuan acılmıyor hıle sebebını bıle varmı?