Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
vac ban riski yok denecek kadar az galiba ama legit oynamakta fayda var arkadaşlar.

★βεşικтαşৡۣۨۨçαяşı★
Seçkin Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Aimbot desteğinin göremedim,ve ayrıca bu hilenin nasıl yapıldığını anlatabilecek var mıdır? İndiriyorum
Download Link:
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Cfg Linki :

Cfg dosyalarını Belgeler \ sByteCSGONew içine atacaksınız. Fakat olmuyor oyun açılmadan kapanıyor ! Destek verin lütfen.

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Aimbot desteğinin göremedim,ve ayrıca bu hilenin nasıl yapıldığını anlatabilecek var mıdır? İndiriyorum
Download Link:

Cfg Linki :

Cfg dosyalarını Belgeler \ sByteCSGONew içine atacaksınız. Fakat olmuyor oyun açılmadan kapanıyor ! Destek verin lütfen.
oyunu başlat anamenüden alt+tab yaptıktan sonra hileyi çalıştır cmd ekranında oyun bekleniyor dedikten sonra açılan chrome sayfasını kapatıp oyuna dön 5 sn bekle üst panel gelecektir bende o şekilde geliyor en azından.
eğilirken hızlı yürüyorsun galiba
Hayır. Csgo da ardarda eğilmek yasaklı 2. 3. eğiliş te yavaşlamaya başlıyor ve daha da eğilemiyorsun Fast Duck hem bunu kapatıyor hemde arka arkaya hızlıca eğilip kalkabiliyorsun.

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
I think there is almost no risk of vac ban, but it is useful to play legit guys.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...