Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Hile gerçekten çok başarılı arkadaşlar bugün overwatch tarafından ban yedi yan hesabım. Overwatch tamamen kullanıcı ile alakalıdır. Hile kesinlikle detected değil otomatik ban atmıyor. Ben olabildiğince belli etmemeye çalıştım hiç Aim kullanmadım sadece izledim ve legit oynadım 2 aydır falan sorun yoktu ama işte o gün geldi çattı bundan kaçış yok zaten eninde sonunda ban yersiniz bunu bildiğim için main hesabımda hiç açmadım hile siz de asla main hesabınızda 3. parti yazılımlar kullanmayın.. ASLA!

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
hileyi belli etmeden oynayın yoksa ow yiyebilirsiniz

Üye
5 HİZMET YILI
Ben şey soracaktım, Bu hilelerde virüs vb. şeyler yok değilmi. Çünkü bu siteden bir hile indirmiştim ve antivirüs programım virüs tespit etmişti.Kısaca bu hilede Virüs varmı. Cevap verirseniz sevinirim. (kullanıcılar) Kusura bakmayın ben sitede yeniyimde biraz şüphelerim var. Daha önce çok çektim çünkü bu virüslerden. TEŞEKKÜRLER :)
Post automatically merged:

Ben şey soracaktım, Bu hilelerde virüs vb. şeyler yok değilmi. Çünkü bu siteden bir hile indirmiştim ve antivirüs programım virüs tespit etmişti.Kısaca bu hilede Virüs varmı. Cevap verirseniz sevinirim. (kullanıcılar) Kusura bakmayın ben sitede yeniyimde biraz şüphelerim var. Daha önce çok çektim çünkü bu virüslerden. TEŞEKKÜRLER :)
Bu üstteki benim yorumum ve ben bu dosyayı indirip Virüs Totale tarattım TROJAN dosyaları tespit etti.

Son düzenleme:
Üye
5 HİZMET YILI
I'm not using any virtual machine but the sByte keep showing me this error.
3aqU2UF.png

Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
osiris artık işlevsiz hale geldi. godmode ve daha sağlam ayarlar eklenmeli. otc v3 üzerinde çalışılsa daha iyi olur. osiris(sybyte) artık randıman vermiyor

Üye
5 HİZMET YILI
taş gibi hile vac falan yok en fazla overwatch dan ban yersiniz arkadaşlar

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Reis attığın hile hiç fix yemiyor yaklaşık 1 yıl olacak ve sadece kendi hatalarım yüzünden vac yedim eline emeğine sağlık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...