Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
ya ben hileyi belli ettim. ne yapmam gerek ?

Üye
6 HİZMET YILI
ben 2 3 ay kullandıktan sonra vac yedim kötü oldu ama oyun içinde birden algılayıp ban atmadı mesaj kutucuguna vac tarafından yasaklandınız dedi. elinde sonunda ban yersiniz kaçısı yok
Post automatically merged:

ben 2 3 ay kullandıktan sonra vac yedim kötü oldu ama oyun içinde birden algılayıp ban atmadı mesaj kutucuguna vac tarafından yasaklandınız dedi. elinde sonunda ban yersiniz kaçısı yok
şöyle söyliyim kardeş hile fixlenmeden vac yemezsin muhtemelen fixlendikten sonra vac yemişsindir ben şuana kadar mevlana hariç vac yemedim kulladığım hileyi her gün kontrol ediyorum fixlenip fixlenmediğini o yüzden o da senin elinde

Üye
5 HİZMET YILI
hileyi kullandım e ac yedim emin olun ki ultralegit oynadım sıfır belli ettim

Seçkin Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Post automatically merged:

şöyle söyliyim kardeş hile fixlenmeden vac yemezsin muhtemelen fixlendikten sonra vac yemişsindir ben şuana kadar mevlana hariç vac yemedim kulladığım hileyi her gün kontrol ediyorum fixlenip fixlenmediğini o yüzden o da senin elinde
fixlenip fixlenmediğini kontrol ediyorum derken kardeşim burda hile fixlenince direk çalışmıyor demiyorlar yani braz saçma geldi...

Üye
5 HİZMET YILI
Hile gayet güzel ve vac yedirmedi tabi legit oynayın ama başka hesap açıp mevlana açacam KISACASI GÜVENİLİR VİRÜSSÜZ VE VACSİZ İNDİRİN

İsmail
Seçkin Üye
Ödüller
7
Sosyal
6 HİZMET YILI
Çok güzel bir hile teşekkürler :)

maestec
Uzman Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
Çalıştırıyorum ama siyah ekranda kalıyor sonrada kapanıyor yardım edebilecek var mı.

Üye
5 HİZMET YILI
Saklanmadığım için iki hafta önce aşırı izleme için Ban aldım. Son zamanlarda süper yasal ortamlarla oynuyorum ve wallhack yok, sadece dikkat çekmemek için radarhack.
Sorum şu ki, herhangi biriniz vac ban aldı mı (overwatch için değil)?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...