ben 2 3 ay kullandıktan sonra vac yedim kötü oldu ama oyun içinde birden algılayıp ban atmadı mesaj kutucuguna vac tarafından yasaklandınız dedi. elinde sonunda ban yersiniz kaçısı yok
şöyle söyliyim kardeş hile fixlenmeden vac yemezsin muhtemelen fixlendikten sonra vac yemişsindir ben şuana kadar mevlana hariç vac yemedim kulladığım hileyi her gün kontrol ediyorum fixlenip fixlenmediğini o yüzden o da senin elindeben 2 3 ay kullandıktan sonra vac yedim kötü oldu ama oyun içinde birden algılayıp ban atmadı mesaj kutucuguna vac tarafından yasaklandınız dedi. elinde sonunda ban yersiniz kaçısı yok
evet belli etmeden kullanmak gerekhileyi belli edersek vac yeriz aksi taktirde yemeyiz degilmi
fixlenip fixlenmediğini kontrol ediyorum derken kardeşim burda hile fixlenince direk çalışmıyor demiyorlar yani braz saçma geldi...Post automatically merged:
şöyle söyliyim kardeş hile fixlenmeden vac yemezsin muhtemelen fixlendikten sonra vac yemişsindir ben şuana kadar mevlana hariç vac yemedim kulladığım hileyi her gün kontrol ediyorum fixlenip fixlenmediğini o yüzden o da senin elinde
bu sitede virüs yemezsin kardeşimHile gayet güzel ve vac yedirmedi tabi legit oynayın ama başka hesap açıp mevlana açacam KISACASI GÜVENİLİR VİRÜSSÜZ VE VACSİZ İNDİRİN
Overwatch yemişsin hileyle ilgili bir durum yok.hileyi buldular vac yedimBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap