sende sıkıntı vardır bende böyle bir sorun olmadı hatta bu siteyi kullanan bir elemanla denk gelmiştik lobby de en fazla 2 dk için de bulmuş gayet iyi şekilde legit oynamıştıkHile detected usta inject ettiğin an güven faktörün kırmızıya düşüyor 30 dakikada maç buluyor ve spinbotlarla eşleşiyorsun
vac yedim direktSkin changer var zaten.
Post automatically merged:
Ow mı yedin vac mı ?
Skinchanger oyun dosyalarına müdahele ettiği için Vac yemişsindir. Skinchanger kullanma ve legit oyna ban yemen uzun vakit alır ama sonunda yersin.vac yedim direkt
güncelleme geldi muhtemelen ondanarkadaşlar hile oyuna inject olmakta panelde gelmekte ayarlarımı yapmaktayım fakat oyunda hile çalışmıyor wallhack ayarlamalarını aimbot ayarlamalarını yapmama rağmen bir etkisi olmuyor düşmanlar görünmüyor
Nedenini bilen varmı?
güncelleme geldi muhtemelen ondanarkadaşlar hile oyuna inject olmakta panelde gelmekte ayarlarımı yapmaktayım fakat oyunda hile çalışmıyor wallhack ayarlamalarını aimbot ayarlamalarını yapmama rağmen bir etkisi olmuyor düşmanlar görünmüyor
Nedenini bilen varmı?
farklı bilgisayarda denedim aynı saat içerisinde onda oluyordugüncelleme geldi muhtemelen ondan
Post automatically merged:
güncelleme geldi muhtemelen ondan
bizimde öyle oldu 2 arkadaş dün indirdik bugün hesaplarımızın güven faktörü düştüüHileyi açar açmaz hesabın güven faktörü düsüyor maç bulmuyor niye böyle bu varmı bilen
Şuanda öyle güven faktörü düşürüyorGüzel hile eskiden kullanıyordum yan hesapta açardım fakat ana hesabıma geçtiğimde ne tesadüfki güven faktörüm düşerdi. Hilenin şuanki durumunu bilmiyorum a
Visible only adlı ayarı kapatman lazım.Hile iyi Fakat Duvar arKası Vurmuyor Aimbot vuruyorsada ben bilmiyorum bilen varsa yardım edebilir mi