Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
belli etmeden oynayın hiçbişey olmuyor uzun süredir kullanıyorum bir sıkıntım olmadı şuana kadar

Üye
5 HİZMET YILI
Hile detected usta inject ettiğin an güven faktörün kırmızıya düşüyor 30 dakikada maç buluyor ve spinbotlarla eşleşiyorsun

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Hile detected usta inject ettiğin an güven faktörün kırmızıya düşüyor 30 dakikada maç buluyor ve spinbotlarla eşleşiyorsun
sende sıkıntı vardır bende böyle bir sorun olmadı hatta bu siteyi kullanan bir elemanla denk gelmiştik lobby de en fazla 2 dk için de bulmuş gayet iyi şekilde legit oynamıştık

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Güzel bir hile olmuş.Eline sağlık dostum.Kısa sürede bitmez umarım. :stressedoutftw:

Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
arkadaşlar hile oyuna inject olmakta panelde gelmekte ayarlarımı yapmaktayım fakat oyunda hile çalışmıyor wallhack ayarlamalarını aimbot ayarlamalarını yapmama rağmen bir etkisi olmuyor düşmanlar görünmüyor
Nedenini bilen varmı?

Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
arkadaşlar hile oyuna inject olmakta panelde gelmekte ayarlarımı yapmaktayım fakat oyunda hile çalışmıyor wallhack ayarlamalarını aimbot ayarlamalarını yapmama rağmen bir etkisi olmuyor düşmanlar görünmüyor
Nedenini bilen varmı?
güncelleme geldi muhtemelen ondan
Post automatically merged:

Nedenini bilen varmı?
güncelleme geldi muhtemelen ondan

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Hile güncel mi ? Yeni güncelleme gelmişte.

Üye
5 HİZMET YILI
Hile güzel sanırım vac ban yedirmiyor fakat 2 arkadaş hileyi indirdik normal legit oynuyoruz sadece radar hack açık fov'u da 1.20 de kullanıyoruz belli etmiyoruz yani normal oyunumuzu oynuyoruz 5 maç girdik 3ünü kaybettik zaten öyle hile denilecek bir oyun oynamadık ertesi gün oldu hesaplarımızın güven faktörü düştü, arkadaşımın kardeşi de hesabında kullandı aynı şekilde legit onun da güven faktörü kırmızıya düştü bu sorun bitek bizde mi var hilenin bir suçu olabilir mi çünkü acayip legit oynuyoruz ve hileyi dün indirdik bugün üçümüzün hesaplarının da güven faktörü düştü.
Post automatically merged:

Hileyi açar açmaz hesabın güven faktörü düsüyor maç bulmuyor niye böyle bu varmı bilen
bizimde öyle oldu 2 arkadaş dün indirdik bugün hesaplarımızın güven faktörü düştüü

Son düzenleme:
Üye
6 HİZMET YILI
Güzel hile eskiden kullanıyordum yan hesapta açardım fakat ana hesabıma geçtiğimde ne tesadüfki güven faktörüm düşerdi. Hilenin şuanki durumunu bilmiyorum ama.

Üye
5 HİZMET YILI
Hile iyi Fakat Duvar arKası Vurmuyor Aimbot vuruyorsada ben bilmiyorum bilen varsa yardım edebilir mi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...