Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
5 HİZMET YILI
ya aga ben hileyi indirdim kurdum ama cs go ya girdiğimde insert tuşuna basıyorum ve silahımın skinini değiştirmek istiyorum bakıyorum videolarda inventory changer yerine skin changer var ama bende yok lütfen bu bir sorunda bana yardım edebilirmisiniz

da best
Banlı Üye
8 HİZMET YILI
ya aga ben hileyi indirdim kurdum ama cs go ya girdiğimde insert tuşuna basıyorum ve silahımın skinini değiştirmek istiyorum bakıyorum videolarda inventory changer yerine skin changer var ama bende yok lütfen bu bir sorunda bana yardım edebilirmisiniz
O video eski video artık inventory changer oldu.

Üye
5 HİZMET YILI
Tam oyuna girince csgo kendini kapatıyor mesela yoldaş gidim diyelim mapa tam girdim cs kendini kapatıyor nedenini bilen varmı?

Üye
5 HİZMET YILI

Aenux gerçekten çok özür dilerim kanka ben biraz özürlü olduğum için başaramamışım hemen araya qırmızı şortliyi sokayım ben: başaramadık kanka Aenux: sen neyi başaramadın a diye gidiyo neyse teşekkür ederim kanka yardımcı oldun sen bana o envanterine gelcek demeden özce başaramıyodum saol hadi bay bay​

Üye
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar , eskiden kullandığım sürüm "update" hatası vererek bir güncelleme istiyor sanırım. Geldim fakat MemoryHackerIU uygulamasını indiremiyorum. "Waiting for action" 'da kalıyor cmd.

Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
Arkadaşlar , eskiden kullandığım sürüm "update" hatası vererek bir güncelleme istiyor sanırım. Geldim fakat MemoryHackerIU uygulamasını indiremiyorum. "Waiting for action" 'da kalıyor cmd.
biraz ingilizce yeter sonra ordaa hile idnrime yerine git hienin ana sayfasından orada sbytevip yazaar oradan loadla

Üye
5 HİZMET YILI
hileyi açlıyıo ama rastgele bir maça girince (örneğin atölye haritaları) oyundan atıyo

Üye
5 HİZMET YILI
Merhaba ben anlatıldığı gibi yapıyorum ama rekabetçi maça veya botlarla alıştırma girerken oyun kapanıyor yardımcı olabilicek biri varmı acaba ?

Üye
7 HİZMET YILI
ya ben neden yapamiyorum.Antivirus programimi kapayip yapiyorum ancak yineden antivirus siliyor programi.Yardim edin lutfenn

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...